2777
2789
عنوان

خانم پزشک شد همسرشو ول کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 4005 بازدید | 132 پست
نمیدونم والا ولی خانواده اون اگه درست حسابی بودن بخاطر مشکل مالی دخترشونو توی ۱۵ سالگی شوهر نمیدادن ...

خانوادش شرایط بدی داشتن

اونا دیگه دختر خودشونو خوب میشناسن

بنظر من اینکه یه آدمو بازیچه خودت کنی اشتباهه از همون اول باید ازش جدا میشد

بنظر من این آخر نامردیه

خیلی بده که حلقتو از دستت در بیاری که نفهمن متاهلی

خب به مراتب حتما خیلی اتفاقات میفتاده وقتی خودشو مجرد معرفی میکرده بین دوستاش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ذات زن

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

واقعیت اینه که خیلی از آدما جنبه موفقیتو ندارناون مرد واقعا آدم درستیه

تازه من دیروز میخوندم 

مرده معلول بوده سهمیه داشته عاشق میشه ازدواج میکنه ، دختره با ۳۰ هزار و سهمیه میره پزشکی میخونه

پسره‌میگه شکر زنم قراره دکتر بشه

بعد میفهمه دختر تو دانشگاه با پسرا در ارتباطه و طلاق میگیرن

الان دختره تو شمال تهران تخصص داشت مطب زده ، پسره نفرینش میکرد😭

بعضیا چطور میتونن نون یه معلول رو بخورن اینجوری 

دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕

حتی خانوادشون میگن داماد ما آدم خوبی بود شرمنده خانوادشیم خانواده اش خیلی غصه میخورن

بله یکی از دوستای بدبخت منم هست شوهر خیانتکار داره و خانواده اش اصلا حمایتش نمیکنن چون میگن همیکنه مرد پول بهت میده کافیه میخوای چیکار خیانت کنه نکنه مرده دیگه ولش کن بعد مادر دوستم با دامادش یواشکی تلفن میکنن یاد میده به شوهر دوستم که چیکار کن خیانتات لو نره... 😐😐.. بله خیلی از مدلا زیادن.. دوست منم سن پایین با اصرار همین ننش ازدواج کرد با این آقا و الان چون شوهره طلاق نمیده میخواد با پولای شوهرش دندونپزشک شه تا بتونه جدا شه یه روز از این کثافت

شک نکن چوبشو میخوره  یه روز میایی تایپیکشو میزنی دیدم ک میگم

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

آخه شما از کجا میدونین تو خونه شون چطور بودن با هم و...

اينجا يكي بود از شوهر معلمش خيلي راضي بود عنوز پزشكي قبول نشده بود عذاب وجدان داشت كه ميدونم قبول ميشم نميتونم با شوهرم ادامه بدم

دور از جون ادم نمك به حروم زياده 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
خانوادش شرایط بدی داشتناونا دیگه دختر خودشونو خوب میشناسنبنظر من اینکه یه آدمو بازیچه خودت کنی اشتبا ...

ببین اگه بخاطر پزشک شدنش و سطح اجتماعی میخواست جدا بشه همون سالی که دانشگاه تهران قبول شد میتونست جدا شه 

شما میگی تخصص هم خونده یعنی حدودا ۱۱ سال بعد جدا شده

قطعا در این بین مشکلات دیگه ای هم بوده که شما نمیدونی 

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی
خانوادش شرایط بدی داشتناونا دیگه دختر خودشونو خوب میشناسنبنظر من اینکه یه آدمو بازیچه خودت کنی اشتبا ...

عزیزم میگم شما اینو از اقا شنیدی قطعا همه چیو به نفع خودش تعریف کرده از کجا میدونی حمایتش میکرده؟خانواده خودشم هرچقدر شرایط بدی داشته باشن وظیفشونه دخترشونو وقتی بدنیا اوردن با خودشون بزرگ کنن نه که ردش کنن بره مگه وسیلست که بفروشیم پولدار شیم؟

واسه همین میگم اگه من بودم تا از زبون خانومه نمیشنیدم باور نمیکردم

ظاهر قضیست همین اتفاق برا من پیش اومده بدون ذره ای کمک همسرم قبول شدم با چه سختی با یعالمه مشکلی که ...

شما تو چند سالگی قبول شدی عزیزم

میای تاپیک اخرم لطفا

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی
2790
2778
2791
2779
2792