2777
2789
عنوان

خانم پزشک شد همسرشو ول کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 4005 بازدید | 132 پست
دقیقا و نمیشه از خانمم خورده گرفت وقتی ۱۵ سالگی به زور شوهرش دادناونم حق انتخاب داشته برا خودش

مطمعنا خونه باباش نمیتونسته دکتر بشه با وضعیتی که داشته

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما مطمئنی سر این جداشدن؟از کجا میدونی؟اگه از اقا شنیدی که فقط از طرف خودش حرف زده حرفای طرف مقابلم باید شنید

اگه اینجوری بود همون ترم ۱ جدا میشد نه که تخصصم قبول شه بعد

اگه میخواست جدا بشه باید همون موقع که کنکور قبول شد جدا میشدچی بگم والا پزشکی قبول شدنس از زحمت خودش ...

ولی رفتارش خیلی تغییر کرد با همسرش 

اینو خود همسرش میگفت 

بلانسب اینجا قشنگ معلوم میشه کدوم زنایی پایه ان برای درددل با مردای متاهل که هرچی بگن زنه باور کنه. دیگه از خصوصیات بد خودشون چیزی نمیگن که ممکنه حتی تو خلوتشون یه بیمار روانی باشن با زنشون. شنونده باید عاقل باشه

شما مطمئنی سر این جداشدن؟از کجا میدونی؟اگه از اقا شنیدی که فقط از طرف خودش حرف زده حرفای طرف مقابلم ...

حتی خانوادشون میگن داماد ما آدم خوبی بود شرمنده خانوادشیم 

خانواده اش خیلی غصه میخورن

یعنی حمایت های مالی و عاطفی و روانی همسرش هیچ تاثیری نداشت؟

نه عزیزم فشار کنکور فقط روی کسیه که خودش درس میخونه 

منظورتون از حمایت مالی چیه؟با حقوق کارگری حتما بهترین کلاسای کنکور هم میرفته 

من نمیگم کی بده کی خوب ولی منم اگه ۱۵ سالگی شوهر میدادن دیر یا زود وقتی مستقل میشدم جدا میشدم

و با کسی که خودم انتخابش میکنم ازدواج میکردم

شما خیلی از خانم های این سایتم میبینی وقتی مشکل دارن با همسرشون درس میخونن یا کار پیدا میکنن مستقل شن که بتونن جدا شن

در ضمن شب تو خونشون نبودی که ببینی واقعا چی شده

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی
حتی خانوادشون میگن داماد ما آدم خوبی بود شرمنده خانوادشیم خانواده اش خیلی غصه میخورن

نمیدونم والا ولی خانواده اون اگه درست حسابی بودن بخاطر مشکل مالی دخترشونو توی ۱۵ سالگی شوهر نمیدادن پس قطعا میگن حق با پسره حتی اگه پسر اونا نباشه

نه عزیزم فشار کنکور فقط روی کسیه که خودش درس میخونه منظورتون از حمایت مالی چیه؟با حقوق کارگری حتما ب ...

بهترین کلاسا که نه ولی

خب میرفته دیگه

فشار کنکور رو اطرافیانم هست

مطمعنا خونه باباش نمیتونسته دکتر بشه با وضعیتی که داشته

حقوق باباش از حقوق کارگری کمتر بوده ؟

من یکی از دثستام از روستا دانشگاه تهران قبول شده 

به تلاش خود فرد ربط داره این قضیه 

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی
2790
2778
2791
2779