آره عزیزم، راه و روش موفقیت رو نشون میده، البته ان ال پی در ۲۱ روز، که نهادینه بشه و بتونی کارهای درست رو انجام بدی، هدف بندی داره و برنامه ریزی روزانه
۷ ۸ نفر هم جمع بشیم خوبه :) درسته کتاب ارزشی تو نی نی سایت نداره ولی ما باید شروع کننده اش باشیم
امیدوارم اوناییکه میان میگم هستیم واقعا تا اخرش پایه باشن نه وسطش بزنن زیرش...
خدا مطلقا باهامه و من همه کارامو ب خدا سپردم و برام ب نحو عاااااااااالی حلش کرد.قدرت مطلق خداوند پشت منه و کسی توانایی مقابله با خدا رو نداره...ممنونم خدا جووووووونم که همیشه پیشم بودی و هوامو داشتی و منو از همه بدیها دور کردی...خیلیییییی دوست دارم خدا جونم...بوووس بووووووووس💋💋💋
موضوع خوبه که کتاب بخونیم منم موافقم، اما چرا یک کتاب با موضوع طنز یا آموزنده معرفی نمیکنید که با مطالعه اون موضوع هم حال کاربرا خوب و شاد بشه و هم چیزی به معلومات اضافه بشه، ؟ اما بنظرم با تمام احترام به نظر شما، اما موضوع جنایات زن و شوهر دپرس آوره، البته به نظر من،و با تمام احترام به نظر شما
7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜
کتاب در واقع مثل نمایشنامه است و صرفابا گفت و گو جلو میره، در مورد یه زن و شوهر هست و مشکلاتی که برا ...
مرسی کایمهر جان از توضیحت❤💋
خدا مطلقا باهامه و من همه کارامو ب خدا سپردم و برام ب نحو عاااااااااالی حلش کرد.قدرت مطلق خداوند پشت منه و کسی توانایی مقابله با خدا رو نداره...ممنونم خدا جووووووونم که همیشه پیشم بودی و هوامو داشتی و منو از همه بدیها دور کردی...خیلیییییی دوست دارم خدا جونم...بوووس بووووووووس💋💋💋
خب با pdf reader های مختلف مثل moon+reader یا kindle کلی قابلیت داشته باشی، ورق بزنی، حالت شب و روز داشته باشه، بوکمارک کنی، جاهای جالب رو خط بکشی و ...
آره عزیزم، راه و روش موفقیت رو نشون میده، البته ان ال پی در ۲۱ روز، که نهادینه بشه و بتونی کارهای در ...
ازش راضی هستی؟؟؟
اسمش شبیه کتاب (تی ان تی )بود واس همین گفتم انگیزشیه...
تی ان تی هم یکی از کتابای عااااالیه(بنظر من و کساییکه خوندنش). خاستی کتاب بخونی اینم کتاب خوبیه عزیزم.
متاسفانه نه، اما از موضوعش که نوشته جنایات زن و شوهر بنظرم میاد که بیشتر در مورد دعوا و بحث بین زن و شوهر باشه، اما نه نخوندم، فکر کنم اشتباه برداشت کردم درسته؟
7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜