2777
2789
عنوان

کتابخونی با کایمهر :)

| مشاهده متن کامل بحث + 3050 بازدید | 296 پست
این چجور کتابیه میشه یکم توضیح بدی؟ انگیزشیه؟؟؟

کتاب در واقع مثل نمایشنامه است و صرفابا گفت و گو جلو میره، در مورد یه زن و شوهر هست و مشکلاتی که براشون پیش اومده و اتفاقات و شرایط

این چجور کتابیه میشه یکم توضیح بدی؟ انگیزشیه؟؟؟

آره عزیزم، راه و روش موفقیت رو نشون میده، البته ان ال پی در ۲۱ روز، که نهادینه بشه و بتونی کارهای درست رو انجام بدی، هدف بندی داره و برنامه ریزی روزانه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب یه moon+reader بریز روی گوشیت تمام کتاب هاتو مدیریت می کنه چون معمولا ۹۰ درصد کتاب ها pdf هست.

اینم دانلود کردم بازکرد.فک کنم قبول می‌کنه.ولیapkحالت ورق زدن واینها داره ازاین لحاظ خوبه.بازم ممنون بابت لطفت

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏
۷ ۸ نفر هم جمع بشیم خوبه :) درسته کتاب ارزشی تو نی نی سایت نداره ولی ما باید شروع کننده اش باشیم

امیدوارم اوناییکه میان میگم هستیم واقعا تا اخرش پایه باشن نه وسطش بزنن زیرش...

خدا مطلقا باهامه و من همه کارامو ب خدا سپردم و برام ب نحو عاااااااااالی حلش کرد.قدرت مطلق خداوند پشت منه و کسی توانایی مقابله با خدا رو نداره...ممنونم خدا جووووووونم که همیشه پیشم بودی و هوامو داشتی و منو از همه بدیها دور کردی...خیلیییییی دوست دارم خدا جونم...بوووس بووووووووس💋💋💋
سلام عزیزم بفرمایید

موضوع خوبه که کتاب بخونیم منم موافقم، اما چرا یک کتاب با موضوع طنز یا آموزنده معرفی نمیکنید که با مطالعه اون موضوع هم حال کاربرا خوب و شاد بشه و هم چیزی به معلومات اضافه بشه، ؟ اما بنظرم با تمام احترام به نظر شما، اما موضوع جنایات زن و شوهر دپرس آوره، البته به نظر من،و با تمام احترام به نظر شما 

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜
کتاب در واقع مثل نمایشنامه است و صرفابا گفت و گو جلو میره، در مورد یه زن و شوهر هست و مشکلاتی که برا ...

مرسی کایمهر جان از توضیحت❤💋

خدا مطلقا باهامه و من همه کارامو ب خدا سپردم و برام ب نحو عاااااااااالی حلش کرد.قدرت مطلق خداوند پشت منه و کسی توانایی مقابله با خدا رو نداره...ممنونم خدا جووووووونم که همیشه پیشم بودی و هوامو داشتی و منو از همه بدیها دور کردی...خیلیییییی دوست دارم خدا جونم...بوووس بووووووووس💋💋💋
اینم دانلود کردم بازکرد.فک کنم قبول می‌کنه.ولیapkحالت ورق زدن واینها داره ازاین لحاظ خوبه.بازم ممنون ...

خب با pdf reader های مختلف مثل moon+reader یا kindle کلی قابلیت داشته باشی، ورق بزنی، حالت شب و روز داشته باشه، بوکمارک کنی، جاهای جالب رو خط بکشی و ...

آره عزیزم، راه و روش موفقیت رو نشون میده، البته ان ال پی در ۲۱ روز، که نهادینه بشه و بتونی کارهای در ...

ازش راضی هستی؟؟؟

اسمش شبیه کتاب (تی ان تی )بود واس همین گفتم انگیزشیه...

تی ان تی هم یکی از کتابای عااااالیه(بنظر من و کساییکه خوندنش). خاستی کتاب بخونی اینم کتاب خوبیه عزیزم.

کتابش رو خوندی خانمی؟

متاسفانه نه، اما از موضوعش که نوشته جنایات زن و شوهر بنظرم میاد که بیشتر در مورد دعوا و بحث بین زن و شوهر باشه، اما نه نخوندم، فکر کنم اشتباه برداشت کردم درسته؟ 

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜
۷۰ صفحه است و  ۲ هفته هم وقت داری

کتاب مفیدیه؟؟؟؟

فقط ی داستان تو خالی نیس؟؟؟

اگه خوب باشه منم سعی میکنم خودمو برسونم