ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
فک نکنم کسی پیدا بشه...سه روز پیش یکی از بچه ها تاپیک زد گفت هماهنگ شیم کس خاصی نبود فقط منو استارتر شروع کردیم ب کتاب خوندن و قرار گذاشتیم هرروز 15صفه ازون کتاب بخونیم...
اگه دقت کرده باشی اکثرا از تاپیکای کتاب استقبال چندانی نمیشه
خدا مطلقا باهامه و من همه کارامو ب خدا سپردم و برام ب نحو عاااااااااالی حلش کرد.قدرت مطلق خداوند پشت منه و کسی توانایی مقابله با خدا رو نداره...ممنونم خدا جووووووونم که همیشه پیشم بودی و هوامو داشتی و منو از همه بدیها دور کردی...خیلیییییی دوست دارم خدا جونم...بوووس بووووووووس💋💋💋
من کتاب کاغذی سختمه.گوشی همه جا دردسترسمه.بعدشم کتابی که خونده شده فضای خونمو اشغال میکنه.تو گوشی بعداز خوندن پاکش میکنم.اصلن حیف اینهمه کاغذ.کاش همه کتابها نتی بشن . مهرنوش جان اگر فایل Apkپیدا کردی اونو بزار چون برای اندروید بهتر جواب میده.ممنون عزیزم😘
من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند
من الان ان ال پی دارم میخونم. ولی میتونم هر دو رو بخونم. 😘😘
این چجور کتابیه میشه یکم توضیح بدی؟
انگیزشیه؟؟؟
خدا مطلقا باهامه و من همه کارامو ب خدا سپردم و برام ب نحو عاااااااااالی حلش کرد.قدرت مطلق خداوند پشت منه و کسی توانایی مقابله با خدا رو نداره...ممنونم خدا جووووووونم که همیشه پیشم بودی و هوامو داشتی و منو از همه بدیها دور کردی...خیلیییییی دوست دارم خدا جونم...بوووس بووووووووس💋💋💋
خیلی دلم میخاد بیام بخونم ولی حیف نمیتونم چون با یکی دیگه هماهنگ کردم و ی کتاب دیگم خودم میخونم.