2777
2789
عنوان

آرزوی ازدواج من از 12سالگی

129 بازدید | 9 پست

من تو خونه ای بزرگ شدم که هر لحظش اضطراب و استرس بود ارزوم ازدواج بود از 12سالگی فکر این بودم ازدواج کنم برم و از دست زندگیم راحت شم

باتموم مشکلات خونه شوهر اینجا برام بهشته

چقدر بده که پدر و مادر برای ادم زندگی بسازن که بچه آرامش رو خونه شوهر تجربه کنه

الان چند سالتونه

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عجیبه میدونی منم توی یه خونه پر تنش بودم هر روز وسط دعوا و بحث ولی آرزوم بود دانشگاه قبول بشم شهر دی ...

ولی من حس میکنم تو زندگیت بهتر بود از تاپیکا معلومه

من روانم به هم ریختس

ولی تو متعادل

ولی من حس میکنم تو زندگیت بهتر بود از تاپیکا معلومهمن روانم به هم ریختسولی تو متعادل

خوب اشتباه میکنی من تلاش کردم تا از نو شروع کنم تلاش کردم گذشته داغونم اینده مو داغون نکنه 

اگه مایل بودیو حوصله داشتی بنویس با مثال که بچه بودی چطوری بود

ببین عزیزم من فرزندی بودم که از اول منو نمیخواستن دختر دوم بودم و مادرم از روز اول منو نمی‌خواست چون دختر دوم یعنی حداقل یکبار دیگه باید باردار بشه چون پسر میخواستن به هر دلیلی و در کودکی بارها بارها داستان‌های نخواستن من به عنوان جوک تعریف میشد توی ۷ سالگیم هم برادرم دنیا اومد که نامرئی بودن من کامل شد من همونم که هرگز برام غذا کنار گذاشته نشده همونکه هیچ کاری درست انجام نداده همون که هیچ نقطه ای برای دوست داشته شدن نداشته همون که بود و نبودش پیدا نبوده 

والدینم هم کلا باهم سر ناسازگاری داشتن و روابطشان پر از تنش و اضطراب بوده همیشه سر هر موضوعی با هم مخالف بودن و یک خط در میون در حال دعوا بودن