2777
2789
عنوان

لیزر کندلا یا الکس

140 بازدید | 11 پست

دخترا کسی اینجا لیزر رفته؟

بین اینکه ژلی برم یا شاتی گیر کردم 

من دوست دارم کل بدن برم که با شاتی خیلی گرون پام در میاد 

اما با رولی که ژلی میشه راحت میتونم کل بدن رو برم تو کامنت مینویسیم ممنون میشم راهنمایی کنید

راسته که میگن ژلی بعد ۸ جلسه بازهم برمیگرده ؟

.

دون دون پا از بین میره با رولی ؟

.

موهای نازک اما مشکی رو میشه لیزر کرد؟

.

درنهایت شاتی برم یا ژلی

سلام عزیزم ژلی و شاتی مهم نیست

مهم اینه دستکاهی ک میری اروپایی یا آمریکایی باشه

من با کندلا نتیجه نگرفتم ، تازه پام هم سوخت و کلی زمان برد تا خوب شدم

بعدش با لیزر مونولیت رفتم خیلی خوب بود و عالی نتیجه گرفتم

عزیز الکس اشعه هست اسم دستگاه نیست و دستگاه هایی مثل کندلا و سایناشور اشعه الکس دارن که پر اثرترین اشعه هست بقیه کمتر هست البته بازم به بدنت ربط داره و نوع مو کلا شاتی گرونتر هست  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیز الکس اشعه هست اسم دستگاه نیست و دستگاه هایی مثل کندلا و سایناشور اشعه الکس دارن که پر اثرترین ا ...

سلام عزیزم خوبی؟

الکساندرایت منظورم بود نمی‌دونم دقیق گفتم اسمشو یا نه خیلی تعریف دستگاهشو میداد تضمین کرد و جالبه رضایت مشتری فراوان داره همه ام راضی بودن هم کندلا داشت هم رولی ولی گفت بیا رولی من پیشنهادم رولیه تضمینش میکنم 

سلام عزیزم ژلی و شاتی مهم نیستمهم اینه دستکاهی ک میری اروپایی یا آمریکایی باشهمن با کندلا نتیجه نگرف ...

سلام عزیزم خوبی؟

الکساندرایت منظورم بودم دایود و اینا نمی‌دونم درست گفتم یا نه 

ولی خیلی تضمین کرد اگه اشتباه نکنم فکر کنم گفت آمریکایی باشه هم کندلا داشت هم رولی ولی گفت من رولی رو تضمین میکنم و تمام مشتری هاش و رضایت هاش فراوان بودن 

دردش چقدر میشه؟ میگن بیکینی خیلی بیشتر درد داره تمیز و کامل لیزر کرد واست ؟

دردش بستگی به خودت داره ولی خب به هرحال یکم درد داره 

اره من فول بادی رفتم کامل لیزر کرد تمیز بودنش بستگی به اوپراتور و جایی که میری داره

ببین کلا رولی دردی نداره انگار یکی داره ماساژ گرم بهت میده ولی جایی که شاتی میزنن درد داره که دستگاه رولی هم زیر بغل و بیکینی شاتی زده میشه که بهترین چیز پد یخی هست پماد بی حسی اثر خاصی نمیذاره فقط پد یخی 

سلام عزیزم خوبی؟الکساندرایت منظورم بود نمی‌دونم دقیق گفتم اسمشو یا نه خیلی تعریف دستگاهشو میداد تضمی ...

سلام عزیزم 

منم دستگاهم همینه و خیلیییی خوبه خیلی راضی ام. شاتی میرم من. رولی من پرسیدم میگفتن برای اونایی هست که پوستشون خیلی تیره باشه برای اونا خوب جواب میده. تیره منظورم مثلا تیره های نزدیک به آفریقایی ایناها. برای پوست های روشن تر میگفتن خیلی خوب نمیشه... 

بعد اینکه کلا روی بیکینی و زیربغل و ساق پا ۸۰ ۹۰ درصد از بین میره موهاش. ولی مثلا ران و ساعد ۶۰ ۷۰ درصد ایناها. شایدم کمتر ولی خب واقعا نازک میشه موهات. قسمت پایین بیکینی هم ۳۰ ۴۰ درصد از بین میبره ولی موهایی که بعدش درمیاد نازک درمیاد دیگه

سلام عزیزم منم دستگاهم همینه و خیلیییی خوبه خیلی راضی ام. شاتی میرم من. رولی من پرسیدم میگفتن برای ا ...

ممنون از توضیح کاملت

از دیشب نشستم فکر کردم به این نتیجه رسیدم باید برم سایناشور به شدت عالیه اینو دیگه به چشم دیدم گرونه ولی عالیه 

ببین کلا رولی دردی نداره انگار یکی داره ماساژ گرم بهت میده ولی جایی که شاتی میزنن درد داره که دستگاه ...

اره رولی درد نداره 

ولی از دیشب تصمیم گرفتم برم سایناشور که عالیه به چشم دیدم