2777
2789
عنوان

بیاید بگم شوهر روانیم

635 بازدید | 50 پست

گفتمم که مشکوک میزد امروز بهش پیام دادم گفتم چرا فلان رفتارت مشکوکه جواب نداده بود اومد ازش پرسیدم چرا اینجوری میکنی ورداشت اول گفت به تو ربطی نداره گوشی خودمه بعد که گفتم یه جواب درست بده پاشد بره تو اتاق و همزمان داد و بیداد راه انداخت که آره تو دیوانم کردی و همینجوری داشت روانی تر میشد که پاشدم نزارم بره اتاق که هلم داد و با دستش محکم چند بار زد به دستامو گلوم درد و گرفت گریم گرفت گفتم تو دیوانه ای که دارم باهات حرف میزنم به جای جواب میزنی بعد میگه اصن نمیخوام باهات حرف. بزنم و خیلی حرفای بدی بهم زد منم عصبانی شدم گفتم چیه کسی تو فکرته واقعا کسی هست که رفتارت اینه بعد میگه نه و دوباره نمیدونم چی شد باز من حرف زدم با گریه بدنم می‌لرزید باز ورداشت زد به دستامو. و همه جام بعدم رفت اونور خوابید میگه بزار فردا بشه 

الان تقصیر منه یا اون هربار که میام راجب مشکلی باهاش حرف بزنم همین کارو می‌کنه راستی از وقتی اومدیم خونمون دو شب نیومد خونه بهانه با دوستام بیرونم و اینا بعدم امشب دوباره گفت فرداشب خونه نمیام بهانه درست کرد برای خودش

تروخدا بگی چیکار کنم حالم خیلی بده چجوری میتونه آنقدر اذیتم کنه ازدواج دونمه ومثلا عاشقم شد بعد امشب گفت از بس تو پیام و زنگ دادی مجبور شدم بگیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازدواجا مزخرف شده با مشاور حرف بزن شاید تغییر کرد

دنبال بهانه .

نمیشه باهاش حرف زد

کلا دعوا داره

تهشم میگه نمیخوام باهات حرف بزنم 

همش تحقیرممیکنه فروش میده همش توهین 

مامانم کلا میگه تقصیر تو تو نمیتونی مردم شوهرشون معتاد و فلان وایسادن تو نمیتونی 

برا همین کلا خونه بابامم نمیتونم

من به این باور رسیدم وقتی یه مرد راحت و بی دردسر به دستت بیاره . هیچ ارزشی برات قائل نیست .. و مدام ...

والا واسه مام با کلی جنگ و دعوا و آخرشم کلی هزینه و انتظار بدست اورد الان تاجی به سرمون نذاشته 

قبل از حذف ادمای سمی زندگیت شخصیت خودت رو سم زدایی کن
فکر میکنم کلا داغ دنبال بهانه افتاده یهو

ببین تمنا نکن

وقتی تو می افتی دنبالش هم روحیه خودت خراب میشه هم فکر میکنه خریه

بازم مردا از طلاق میترسن و عاره هنوز براشون

تهدیدش کن به طلاق و واقعا هم اماده طلاق باش البته قبلش با مشاور حرف بزن شاید راه دگ ای داشت

هر دردی که میکشی برای اینه که بدونی این 🌎 یه گمشده داره