2777
2789

من خواب بودم خودممم متشنجم آزمون دارم همش از خواب میپرم استرس دارم داشتم خواب میدیم با صدای جیغ یکی نه دوتا انگار کسی جلو دهنشو گرفته پریدم هنگم میترسم نکنه اشتباه کردم صدای سگی چیزیه

آرزو می‌کنم این همون بهاری باشه که درختِ آرزوهات جَوونهِ می‌زنه 🌱💍 میشه برای خونه دار شدنم دعا بخونید 🫀به امید روزی که بهم بگن خانم معلم🙏 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=388633268]شب جمعه هست شدنی هست شایدم داره کتک میخوره بیچاره [/QUOمعلومه جیغی بوپ مستقیما از کوچه نه جیغ اون مدلی

آرزو می‌کنم این همون بهاری باشه که درختِ آرزوهات جَوونهِ می‌زنه 🌱💍 میشه برای خونه دار شدنم دعا بخونید 🫀به امید روزی که بهم بگن خانم معلم🙏 

خاب دیدی بگیر بخاب

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
ترسیدم 😨

بخدا راست میگم

اوایل ک‌تو خونمون اومده بودیم چون خونه سرخیابون اصلیه سروصداها اذیت میکرد ی ماشین تند ترمز گرفت صدا لاستیکاش اومد من با وحشت از خواب پریدم فکر میکردم کسی جیغ کشیده شاید سگ بوده

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
خاب دیدی بگیر بخاب

نه خواب که میدیم یادمه حتی ولی با این صدا پریذم پس ورا مامانم متوجه نشد

بخدا راست میگم

صلوات بفرست خاب بد دیدی چیزی نیست

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
اوایل ک‌تو خونمون اومده بودیم چون خونه سرخیابون اصلیه سروصداها اذیت میکرد ی ماشین تند ترمز گرفت صدا ...

خونه ما ته کوچست که خیابون اصلی نیست ولی جای امنیم نیست خونه متروکم روبرومونه

والا ما یه خونه بودیم قبلاسوییت بودن خونه هاهر شب از این صداها میومدالان که شب جمعه هم هستواسه همین ...

اصلا جیغ اون مدلی نبود جیغی مستقیم از کوچه بلند بع. انگار کسی دهنشو گرفت

خونه ما ته کوچست که خیابون اصلی نیست ولی جای امنیم نیست خونه متروکم روبرومونه

اگ‌ میتونی اهمیت نده و بگیر بخواب 

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
2790
2778
2791
2779
2792