2777
2789
عنوان

کسی مثل من کودکی سختی داشته

456 بازدید | 35 پست

من  خیلی زیر مشت و لگد پدرم بود

همسنام چمعه ها تفریح میرفتن

من کتک میخوردم هر جمعه چون بابام خونه بود

روزای دیگم پیش میومد

افسردگی داشت و پرخاشگری شدید

معتاد نبوداا

تحقیر 

من از عصبانیت بابام وحشت داشتم ولی همیشه سر کوچکترین چیز تنبیهم میکرد

الان رسما روانی ام

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یادم نمیاد تو کودکی بابام تفریح بره باشتم 

حتی ۱۳بدر

مریضم  بودم  همیشه خسته نمیتونستم بدوم مثل بقیه 

هیچوقت آرزوی برگشت به کودکی که همه دوسش داشتنو ندارم

به حکمتش دل بسپار(خدا)

منم همینطور حالا مشکلات من فرق داشت

ولی تصمیم گرفتم دیگه به هیچ دورانی از زندگیم که بد میگذشته فکر نکنم و همین کارم کردم

‹ میگذرانیم جهانِ گذران را ... ›️                                                 🕊🦋Flying with broken wings is an art           

منم عین خودت همین دوران رو گذروندم الان پدرم زیر خاک رفته خودشو خدای خودش هرگز خدا اونو نیامرزه

ببخشش خدا خوشش میاد 

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

من بیچاره

بابام کتکم نمیزد ولی بین منو خواهرم فرق میزاشت جوری ک اقوام میفهمیدن و میگفتن. با کوچکترین کاری مامانم میگفت شب ب بابات میگم مثه چی ازش میترسیدم.خ بداخلاق عصبی پرخاشگر بود

نمیدونستم ولی بچه دار شدم فهمیدم چقدر روحم آسیب دیده و مامان نرمالی نیستم

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

عزیزم 💔💔💔 منم همینتور . خیلی ساله با بابام در حد یک سلام حرف میزدم چون خیلی کمکم می‌زد تا صدای کلید انداختنش تو در نیومد تن و بدنم می‌لرزید حتا اگه مطمئن بودم حالش خوبه و بهم کاری نداره بازم میترسیدم . الآنم دوساله کلن ندیدمش 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو