2777
2789
عنوان

کسی مثل من کودکی سختی داشته

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 35 پست
چیکارمیکردی مگه؟کسی جلوشو نمیگرفت؟

مامانم میومد جلوشو بگیره نمیذاش مامانمم میزد

هیچکاری بخدا

مثلا لیوان از دستم میوفتاد 

خب با اون سطح استرس تعادلمم از بین میرفت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب الان اون بچه هاش مثل پدرم تو کارم دخالت میکردن که شوهرم اونا رو انداخت بیرون

بحث خواهر و برادر و والدین جدا هستن 

اگه بد هم بود دیگع از دنیا رفته بگو خدا بیامرزه

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
بحث خواهر و برادر و والدین جدا هستن اگه بد هم بود دیگع از دنیا رفته بگو خدا بیامرزه

به خاطر این میگم درست تربیتش ن نکرده که الان اونا رو به جون من انداخته و شوهر منم به اونها گفت که خانواده کثیفی مثل شما ندیدم اگر ببخشم هم بازم توله هاش که زیر دست خودش بزرگ شده بوی کثافت شون همه جا رو گرفته و میگیره 

مامانم میومد جلوشو بگیره نمیذاش مامانمم میزدهیچکاری بخدامثلا لیوان از دستم میوفتاد خب با اون سطح است ...

اره منم باخودم میگم حالا میخوای بزنیننم حداقل آروم بزنید یجوری بعضیا میزنن انگار بچشون دشمنشونه.

هرکسی یه زخمی داره از کودکی ، سعی کن بهش فکرنکنی 

نی نی سایت با تمام بدآموزی هاش بزرگترین حسنش اینه که می فهمی تو خیلی از مصیبت ها تنها نیستی💔

اين زندگى دنيا چيزى جز سرگرمى و بازيچه نيست و اگر بدانند، زندگى حقيقى، همان سراى آخرت است.(سوره عنکبوت_۶۴)                                                            هر وقت زندگی بهم فشار میاره یاد این آیه می افتم و می فهمم این دنیا فقط یه بازیه زود گذره و خوشبخت کسی که اینو فهمیده باشه و اندازه یه بازی بهش نگاه کنه اما با تمام وجود برای بازیش تلاش کنه تا برنده بشه....... برنده شدن به معنای اول شدن نیست بلکه تو هر نقش و جایگاهی هستی باید بهترین خودت باشی.....امیدوارم بتونیم بهترین خودمون باشیم و شکرگزار خدای مهربونمون❤️❤️❤️❤️❤️                     خدا جونم با اینکه بنده ی خوبی نبودم اما هزاران بار معجزه تو دیدم 😘😘😘😘😘😘  خیلی خوبی مهربونم دووووووووووووووووست دارم😍😍         احساس می کنم بعضی موقع ها از اون بالا با نگاه عاقل اندر سفیه نگام می کنی و میگی این بازم دیوونه شد😐🙄        مطمئنم تو حساب کتابات این موضوع رو هم مد نظرت قرار میدی🤗😘

نی نی سایت با تمام بدآموزی هاش بزرگترین حسنش اینه که می فهمی تو خیلی از مصیبت ها تنها نیستی💔

آره . من میام اینجا میبینم بابا مردم بیشتر از خودم گرفتاری دارن.  یا فکر میکنم شوهر من تنها بداخلاق . بعد میبینم چقدر زن هست که شوهرشون مثل شوهر من بداخلاق 

دقیقا منم صدای کلیدانداختنش باعث میشد تنو بدنم بلرزه

💔💔💔 بمیرم برات واقعن میفهمم چقدر حسی بدیه . باورت میشه بااینکه الان مادر دوتا بچه ام دوساله بابامو ندیدم ولی بازم همین الان که راجبش حرف میزنم دلهره گرفتم ☹️ انقد می الکی دعوا راه مینداخت کتکم میزد بزور شوهرم داد بزور طلاقمو گرفت 😑 یبار داشتم با آبجی کوچیکم ده سالم ازم کوچیکتره بازی می‌کردم نزدیک یکسالش بود رفتم دستشویی اومدم دیدم افتاده بابامم انقد منو با کمربند زد هنوز پشت کمرم چند تا از رد اون کتک مونده 🙃

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

آره . من میام اینجا میبینم بابا مردم بیشتر از خودم گرفتاری دارن. یا فکر میکنم شوهر من تنها بداخلاق ...

تا اینجاش خوبه...

بد ماجرا اینجاست که انقدر از بدی مردا و خیانت و کارهای خانواده شوهرم میگن که چیزایی که قبلا به چشمت نمیومد میشه پیراهن عثمان و یه مشکل تازه تو زندگی

بعضی وقتا الکی از شوهرم بدم میاد(وقتایی که ظلم مردا رو تو ابنجا می شنوم(

اين زندگى دنيا چيزى جز سرگرمى و بازيچه نيست و اگر بدانند، زندگى حقيقى، همان سراى آخرت است.(سوره عنکبوت_۶۴)                                                            هر وقت زندگی بهم فشار میاره یاد این آیه می افتم و می فهمم این دنیا فقط یه بازیه زود گذره و خوشبخت کسی که اینو فهمیده باشه و اندازه یه بازی بهش نگاه کنه اما با تمام وجود برای بازیش تلاش کنه تا برنده بشه....... برنده شدن به معنای اول شدن نیست بلکه تو هر نقش و جایگاهی هستی باید بهترین خودت باشی.....امیدوارم بتونیم بهترین خودمون باشیم و شکرگزار خدای مهربونمون❤️❤️❤️❤️❤️                     خدا جونم با اینکه بنده ی خوبی نبودم اما هزاران بار معجزه تو دیدم 😘😘😘😘😘😘  خیلی خوبی مهربونم دووووووووووووووووست دارم😍😍         احساس می کنم بعضی موقع ها از اون بالا با نگاه عاقل اندر سفیه نگام می کنی و میگی این بازم دیوونه شد😐🙄        مطمئنم تو حساب کتابات این موضوع رو هم مد نظرت قرار میدی🤗😘