2777
2789
عنوان

بچه ها شوهرم

99 بازدید | 2 پست

بهم میگ چرا انقد در روز به من زنگ میزنی چرا انقد گیر میدی بهم شب اومد دنبالم گف بذارمت تو لیست سیاه اونوقت میفهمی ک انقد زنگ نزنی به من الانم رمز گوشیشو عوضکرد نمیدونم بلاکم کرد یانه فقط چون خاموش شده بود انتن گوشیش رمز داره ک بیاد بالا زنگ زدم ببینم بلاکم کرده یا نه میگ مخاطب دردسترس نیست خونس گرفته خوابیده الان ریلکس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین من عاشق شوهرم بودم 

راستش بد بین هم بودم و حساس 

خیلی خسته شد 

من از اون خسته ترم 

امروز رفتم که برای همیشه از این خونه برم 

باورم نمیشد عین خیالش نبود و میگفت خوابم میاد

راستش انقد بزرگش کردم که دست خودمم بهش نمیرسه 

ول کن مردارو 

واقعا نه که بد باشی باهاش نه 

ولی بهش اهمیت نده 

فکر میکنن کین اینا 

من که واقعا دیگه اهمیت نمیدم به هیچیش 

خودمو از این بند و اسارتی که به قول خودش اسیرش کردم و خودمو اسیر کردم نجات میدم 

چه عشقی چه کشکی 

واقعا هیچ حسی بهش ندارم انقد که با کارای ریز و به ظاهر بی اهمیتش آزارم داد

پشتیبان گروه⭐️ 0️⃣⭐️ستاره🤝ما به زودی مانکن میشیم خانما ان شا الله با صبر و استقامت و آرامش🧞وزن اولیه ۸۲وزن هدف ۶۵ یه دوره ۱۴ کیلو کم کردم متاسفانه برگشت ولی اینبار قول میدم تمام تلاشم رو به کار بگیرم چرا که هیچ چیز مهم تر از سلامتی و ظرافت نیست برای یک خانم............هدف اول ۷۵ دوم ۷۰ سوم ۶۵...یه ماهه وزنم داره بالا پایین میشه از ۸۲ تا ۸۰ و خورده ای ولی شروع اصلی دوره ۲۶ شهریور 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792