2777
2789
عنوان

یادگیری شنا

110 بازدید | 21 پست

سلام
دوستانی که شنا بلد هستند میشه بگید برای انجام شنا باید چکار کرد؟
من تقریبا دو ماه دارم میرم استخر مربی خصوصی هم گرفتم تمرین هم خیلی انجام میدم همه فوت و فن های شنای دوچرخه و کرال سینه را میدونم (هم مربی بهم گفته هم ویدیو آموزشی دیدم) اما عملی نمی تونم درست انجام بدم یا اگر انجام بدم پر قدرت انجام نمیدم. برای دوچرحه همش میرم زیر آب و برای کرال سینه هم نمی تونم سرم را بچرخونم و نفس بگیرم.
 بنظرتون آیا ممکنه ضعف بدنی باشه؟
تمرینات و نرمش توی خونه میتونه تاثیر داشته باشه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میترسی هنوز؟

نه اصلا نمی ترسم. اتفاقا خیلی علاقه دارم. اما احساس میکنم زورم به آب نمیرسه. مثلا وقتی میخوام پای کرال سینه بزنم دو تا یا سه تا پا میزنم خسته میشم. مربی بهم میگه محکم پا بزنم اما انگار زورم نمیرسم به آب. حتی برای دوچرخه هم اینطور هستم

نه اصلا نمی ترسم. اتفاقا خیلی علاقه دارم. اما احساس میکنم زورم به آب نمیرسه. مثلا وقتی میخوام پای کر ...

خب پس بدنت قوی نشده هنوز.اوکی میشی.قبل از اینکه طول ابو شنا کنی چند سری عرضو شنا کن از عمق متوسط به زیاد

نه متاسفانه. یکی از آرزوهام است که بتونم تو عمیق برم و دوچرخه بزنم اما تا مربی منو رها میکنه میرم زی ...

هنوز ترست نریخته 

ببین یاد بگیری اگه چهل سال هم نری شنا بازم بپری تو اب یادت هست 

من الان ده سال بیشتره نرفتم استخر ولی نصف شبم بندازنم تو اب شنا میکنم 

ادما هیچ وقت شنارو یاد بگیرن فراموش نمیکنن 

یاد میگیری منم چند جلسه طول کشید تا یاد گرفتم البته من هفت هشت سالم بود 

خب پس بدنت قوی نشده هنوز.اوکی میشی.قبل از اینکه طول ابو شنا کنی چند سری عرضو شنا کن از عمق متوسط به ...

من اصلا نمی تونم شاید دو تا پا میزنم زود خسته میشم تا میام نفس بگیرم اصلا زورم به آب نمی رسه که سرم را از آب بچرخونم و مجبور میشم بلند بشم. اصلا نمی تونم وارد عمیق بشم

هنوز ترست نریخته ببین یاد بگیری اگه چهل سال هم نری شنا بازم بپری تو اب یادت هست من الان ده سال بیشتر ...

یعنی توی خونه ورزش یا حرکاتی نیست انجام بدم بدنم قوی بشه؟ آخه بعد از دو ماه هنوز توی مقدماتی موندم.

من اصلا نمی تونم شاید دو تا پا میزنم زود خسته میشم تا میام نفس بگیرم اصلا زورم به آب نمی رسه که سرم ...

بدنت طول میکشه تا گرم شه.مثلا جلسه ی بعد بیشتر تایمو تو عمقی شنا کن ک راحت وقتی خسته شدی بتونی پاهاتو به زمین برسونی.کم کم بدنتو قوی کن عجله نداشته باش.هروقتم دیدی خسته شدی تخته شنا زیربدنت بزار و شناور بمون یا به پشت رو اب شناور شو ک استراحت کنی