2777
2789
عنوان

یادگیری شنا

| مشاهده متن کامل بحث + 110 بازدید | 21 پست
یعنی توی خونه ورزش یا حرکاتی نیست انجام بدم بدنم قوی بشه؟ آخه بعد از دو ماه هنوز توی مقدماتی موندم.

نه ببین ترس داری ترست بریزه یه لحظه هست که یاد میگیریش

منم دوستم بلد نبود بعد اون خیلی پیگیر بود که به ما بگه بهم یاد بدین خلاصه میومد یواشکی مربی و نجات قریقا تو پرعمق بعد بهش میگفتیم پا بزن ببین تموم بدنش از ترس میلرزید و میرفت زیر اب دونفری میکشیدمش بیرون 

بهش میگفتم زن گنده خب برو به مربی بگو یادت بده یه هزینه بکن یاد بگیری که استخر و به ما هم زهر نکنی 

اینه که من دیدم ادما فقط ترس دارن ترست بریزه قشنگ رو اب وای می ایستی 

بدنت طول میکشه تا گرم شه.مثلا جلسه ی بعد بیشتر تایمو تو عمقی شنا کن ک راحت وقتی خسته شدی بتونی پاهات ...

وقتی به پشت شناور میشم میخوام بلند بشم نمی تونم. میدونم چطور باید بلند بشم اما وقتی میام عملی انجام بدم زورم نمیرسه و مجبور میشم دست و پا بزنم تا کل بدنم بره زیر آب و بعد پاهام برسه به کف استخر و بعد بلند بشم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی به پشت شناور میشم میخوام بلند بشم نمی تونم. میدونم چطور باید بلند بشم اما وقتی میام عملی انجام ...

اشکال نداره بزار بری زیر اب نترس.جلسه ی بعد اصلا عمیق نرو ک بدونی پات میخوره به زمین حتی اگر رفتی زیر اب.هی این تغییرارو تمرین کن ک بدونی توی عمیقم بعدا میتونی اجراشون کنی

نه ببین ترس داری ترست بریزه یه لحظه هست که یاد میگیریشمنم دوستم بلد نبود بعد اون خیلی پیگیر بود که ب ...

نمی دونم شاید هم ترس پنهان دارم که خودم هم متوجه اش نیستم.
اما مربی ام بهم میگه تو محکم پا نمی زنی باید محکم پا بزنی.
حتی یه دفعه بهم به طعنه گفت وقتی میای استخر روزه میگیری و میای؟ خب قبلش یه چیز بخور که جون داشته باشی.

اشکال نداره بزار بری زیر اب نترس.جلسه ی بعد اصلا عمیق نرو ک بدونی پات میخوره به زمین حتی اگر رفتی زی ...

باشه. حالا دوباره شنبه میرم و تمرین میکنم امیدوارم بتونم نتیجه بگیرم.