2777
2789
عنوان

پس انداز مجردیمو بیارم تو زندگی یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1487 بازدید | 113 پست

یا این کارو نکنین یا اگر میکنین به نام خودتون باشه اگر فکر میکنی قبول نمیکنه و اوضاع میشه سر عین موضوع اصلا به رو خودت نیار پس انداز داری هنوزم زوده برا این کارا بزار شناختت بیشتر بشه 

🧡عضوگروه نارنجی🧡وزن فعلی73🧡وزن هدف 55🧡تاریخ شروع: سی ام ماه تولدم(1401/03/30) 🧡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ول کن مادرش رو اصلا چیزی بهشون نگین که بخوان نظر بدن سرمایتو بیار وسط بگو خونه بخریم نصفش به اسم من ...

نخریمم نصفش بنام منه بخاطر وام مسکن زوجین و.. 

البته اقساطمونم نصف نصف وام گرفتیم هردومون وام ازدواجمم گذاشتم رو خونه

نه از اول زندگی عادت میکنه ازت پول بگیره چشمش به دست تو میمونه خودشم باشعور باشه مشخصه مامانش خیلی ا ...

آره وااای از کجا فهمیدی

غیرمستقیم من نشستم میاد میگه ما کل جهازو واس دخترم خریدیم.. یا میگه فلانی بهمانی بدون عروسی رفتن سر خونه زندگیشون و... 

یا میگه دخترم ی دستبند سنگین فروخت برای خرید خونه (حالا همونم شوهره خریده بود براش ها) 

نخریمم نصفش بنام منه بخاطر وام مسکن زوجین و.. البته اقساطمونم نصف نصف وام گرفتیم هردومون وام ازدواجم ...

تا وقتی به پول تو نیاز نشده وارد زندگی نکن وقتی وارد میکنی یجوری باش که وظیفت نشه به حساب لطف و محبت گذاشته بشه

نخریمم نصفش بنام منه بخاطر وام مسکن زوجین و.. البته اقساطمونم نصف نصف وام گرفتیم هردومون وام ازدواجم ...

یعنی نصفش مال تو هست به خاطر وام ها 

تازه بازم تو میخوای پول بزاری 

به هر اندازه پول میزاری باید به نامت کنه و ذکر کنی که پول پرداخت کردی که به نامت شده

خیلی پرروهه پشت سرم ب شوهرم میگه وضع باباش که خوبه بگو کمکتون کنهبعد خودش هیچی

با این اخلاق مادر شوهرت میخوای پولات رو بیاری تو زندگی پسرش پس فردا بگه پسرم براش خرج می‌کنه ماشین خونه زده به نامش به نظرم از شوهرت پول بگیرم تا میتونی پس انداز کن طلا بخر نگه دار برای خودت بهش هم نگو پس انداز هاتو 

خانواده شوهرت هم خیلی دوست دارن کمکش کنم براش خونه و ماشین بخرن 

آره وااای از کجا فهمیدیغیرمستقیم من نشستم میاد میگه ما کل جهازو واس دخترم خریدیم.. یا میگه فلانی بهم ...

وای چه بی عزت نفس 

چقدر وقیح 

خونه ات که ازش دوره ؟

اصلا باهاش ارتباط نگیر 

حیلی کم 

هعی کمرنگ تر شو 

خیلی ادم داغونیه 

نه قرض قوله که نهخونه مثلا جای بهتر بگیریم ولی مادر شخیلی متپقعه خودش هزارتومن کمک نمیکنه از من انتظ ...

نکن که پشیمون میشی

پررو میشن به خدا

هر چقدر هم خوب و نجیب باشه بازم یه جا گندش درمیاد

یکی از آشناهامون که اتفاقا دختره تو ترکیه دانشجوی رشته ی خوب بود با همکلاسیش که اونم همشهری‌ش بود عقد کرد پدر عروس سوئیچ ماشین داد کادو و نزدیک عروسی برا دخترشون آپارتمان گرفتن که پسره یه جوری شاخ شد و خراب کرد همه چیو که بیا و ببین، مادرش تو دادگاه به دختره گفته بود اگه سالم(منظورش پرده بکارت بوده) بودی بابات اینهمه باج نمیداد و طلاق گرفتن 

خیلی پرروهه پشت سرم ب شوهرم میگه وضع باباش که خوبه بگو کمکتون کنهبعد خودش هیچی

اصلا چیزی رو قاطی نکن اونم از الان هر چیزی ما شماست مال خودت باشه شاید یه درصد طلاق گرفتین یا خدایی نکرده اتفاقی واسه شوهرت افتاد همینا میان جلو همه رو ازت میگیرن هیچکاری نمیتونی بکنی 

یعنی نصفش مال تو هست به خاطر وام ها تازه بازم تو میخوای پول بزاری به هر اندازه پول میزاری باید به نا ...

بخاطر وام مسکن زوجین مجبوریم سه دانگ سه دانگ بذاریم

شوهرم خودش پسر خوبیه ولی مادرش با مظلوم نمایی همش پشت سر میگه چرا سرویس چوبم خانواده اش نخریدن و.. 

کلی سین جیم میکنه که کدوم وسیله رو کی خریذه

بتوچی اخه

اسی به نظر من تا عقدین پاتو از ماجرای خونه خریدن  و رو کردن پس انداز هات بکش بیرون به فکر بیرون رفتن خرجی گرفتن و گردشت باش بزار ماجرای خونه خریدن و ماشین و عروسی بیفته گردن خودش خانوادش از الان بخوای خودت رو پول دار و قانع نشون بدی تا آخرش ازت توقع دارن من باشم هم عمر دارم پس انداز هام رو رو نمیکنم و خودم و بی پول نشون میدم 

وای چه بی عزت نفس چقدر وقیح خونه ات که ازش دوره ؟اصلا باهاش ارتباط نگیر حیلی کم هعی کمرنگ تر شو خیلی ...

هنوز عقدیم خونه نگرفتیم اخرماه بعد ایشالا

اره قصدم اینه دور بگیرم ازش

ولی فایل مناسب نزدیکشون پیدا میشه اما میترسم برم آتیش بندازن تو زندگیم با توقعات بیش از حدشون و روی زیادشون

نکن که پشیمون میشیپررو میشن به خداهر چقدر هم خوب و نجیب باشه بازم یه جا گندش درمیادیکی از آشناهامون ...

واقعا اینو جدی میگی؟؟؟ 

اخه نکنه بمنم اینارو بگن تو قبل نامزدی برای مراسما هوای پسره رو داشتم