2777
2789
عنوان

پس انداز مجردیمو بیارم تو زندگی یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1487 بازدید | 113 پست
واقعا اینو جدی میگی؟؟؟ اخه نکنه بمنم اینارو بگن تو قبل نامزدی برای مراسما هوای پسره رو داشتم

من خودم کلی حرص خوردم و ناراحت شدم

پدر مادر منم خیلی کمک حالم هستن از وقتی این قضیه رو شنیدم طلاهای مجردیم هم نیاوردم تو زندگیم ،دست مامانمه، هر چقدر دلت بسوزه و بخوای خوبی کنی کسی که نخواد بفهمه قراره تهش بگه "میخواستی ندی"

پس الکی خودتو آدم بده نکن

اینکه شرایط اقتصادی سخته قبول دارم 

ولی باج بدی فک میکنن چخبره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان دختره قبل عروسی جدا شد؟ چه مادذشوهر پست و بددهنی

آره 

جدا شد

مادرشوهره این حرفو به پدر دختر تو دادگاه زده بود

پدره میگه تو دادگاه نخواستم جنجال بشه اومده بود خونه فشارش تا حد سکته بالا رفته بود قضیه رو تعریف کرده بود

پرروتر نمیشه مادرش؟ یکی از کاربرا نوشت مادرشوهر یکی عیب انداخت ب عروسش گفد باج میدینو... اونجور نشه ...

ببین عزیزم خونه هم بنامت بزنه نکن به نظرم

دستتو رو نکن پیشش

مثال دیگه، دخترداییم که ازدواج کرد، دایی من در حد خودش خوب داره 4 تا واحد داشت اولش گفت یکیشو میدم بهتون برین زندگی کنین تا اینکه 3،4 ماه قبل عروسی حرفشون شد دخترداییم گفت هیچی نشده این پررو شده میگه بابات خونه میده بگو ماشین هم بخره، بعدش آشتی کردن ولی داییم واحدو نداد و رفتن واحد خود پسره که کوچیکتر بود و پیش خانوادش، در واقع داییم نمیخواست بره اونجا با خانواده شوهر زندگی کنه تو یه ساختمون که نشد و رفت اونجا، حالا برادرشوهر دخترداییم پارسال تابستون عقد کرد ، دختره ماشین داره و شاغله باباش هم پولداره کمک کرده دوتایی دختر و پسر واحد خریدن این پسر کاملا مشخصه بخاطر شرایط دختره گرفتتش، نه که دختر بد یا زشتی باشه پسره بدذاته،همه جا هم پز ماشین و کمک های نامزدشو میده جای اینکه مثلا از خانومیش تعریف کنن فقط ملاکش پول بوده یعنی مشخصه کمک دختره یا پدرش قطع بشه این قراره دعوا راه بندازه

من آوردم. چه ایرادی داره؟ من حتی ماشینمو فروختم پول گذاشتیم روی هم زمین خریدیم. 3 دونگ بنام منه با اینکه من کمتر پول دادم. اینو بهت بگم ازش بخوا که هر قدر پول میذاری باید بنامت بشه. اینجوری هم نباشه تو پول بدی ولی کلا بنام شوهرت باشه. زندگی غیر قابل پیش بینی هست

آره جدا شدمادرشوهره این حرفو به پدر دختر تو دادگاه زده بودپدره میگه تو دادگاه نخواستم جنجال بشه اومد ...

وای خدای من

چه مرد ابرومندی بگو حالا پسرت بره مث سگ بدوهه با ی پدرزن خسیس ایشالا که چوب تو استینش کنن

ببین عزیزم خونه هم بنامت بزنه نکن به نظرمدستتو رو نکن پیششمثال دیگه، دخترداییم که ازدواج کرد، دایی م ...

دقیقا درست میگی چه لزومی داره واقعا

آدم زیاد خوب باشه طرف هوا برش میذاره دقیقا

دقیقا درست میگی چه لزومی داره واقعاآدم زیاد خوب باشه طرف هوا برش میذاره دقیقا

پس همیشه یه پس انداز مخفی داشته باش و رو نکن چیا داری که اگه بفهمه توقع داره بیاری تو زندگی که پررو میشه در نتیجه. چرا ارج و قرب خودتو بیاری پایین با خوبی بیش از حد

بذار برای خونه بزرگتر تلاش کنه بخره هر وقت که شد

برای منم بابام یه واحد داشت که اجاره داده بود دقیقا اون زمانی که دنبال خونه بودیم مستاجر بابامم بلند شد و بابام میخواست بگه برین زندگی کنین توش،من یه جوری خط و نشون کشیدم که حرفشم نزن پیش نامزدم، اومدم مستاجری، درسته شوهر من خیلی مغروره میگفتیم هم قبول نمیکرد ولی لزومی نداشت بابای من لطف به اون بزرگی بکنه وقتی بابای خودش هیچ کاری برامون نکرد

نه به هیچ وجه

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را