2777
2789
عنوان

خواستگاری که دوست دختر داره

242 بازدید | 13 پست

یه خواستگار دارم از بچگی که من بدنیا اومدم خانوادش منو میخواستن نشون کنن که مادرم اجازه نداده و اصلا به بابامم نگفته چون بابام بدش میاد

بزرگ شدم از ۱۵ سالگی خواستگارم بودن.همش گفتم نه باز میرم یه مدت بعد میان اول غیر مستقیم میگن بعد خواستگاری 

پسر خوش قیافه هست وضع مالیش خوبه در کل شرایطش خوبه 

از طرز حرف زدنش خوشم نمیاد و اینکه قبلا دوست دختر داشته  

الان نامزد کردم رفتن دوباره جدا شدم اومدن خواستگاری.خودشم یه دختر رو نشون کردن براش نشد باز برگشتن😐😂😂😂😂😂میترسم آخر با همین ازدواج کنم 

هر کیو‌ میگن بهش میگه نمیخوام و فقط برای من قبول میکنه خانوادش بیان جلو 

خوبه ها اما از اینکه‌دوست دختر داشته قبلا میترسم.میترسم بعد ازدواجم باز بره سراغ این کارا. آخه دوست دخترش به زن بیوه بود که براش کلیم خرید کرده بود حتی ماشین خریده بود 

شما بودین چه جوابی میدادین؟

همچنان نه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

همه دوست دختر دارن منتهی تو خبر نداری

مال اینو خبر داری

میخام ب خانواده تم هیچی نگم برعکس همیشه اروم اروم وسایلامو جمع کنم ی روز مونده ب رفتن برم چمدون بخرم بریزم توش و برم ،بابا اگر سر کار بود مهم نیست مامانم سر کارش بود مهم نیست خانواده بودن نبودن دیدم ندیدم مهم نیست  میخام بدون ندیدن و خداحافظی کردن برم ،من اومدم ک سال اخر قشنگی داشته باشیم خیلی تلاش کردم و قشنگ هم ساختم اونا بلد نبودن قشنگی بسازن دل شکستن،اینجا ک نوشتم برای کسی ننوشتم برای خودم نوشتم چون چندین بار در طول روز امضای خودمو میخونم و هر قسمتش ی غم و شادی را یادم کیاره ک باید بمونه، ...غمگین ترین تصمیم مهاجرت بود ک خیلی طول کشید تا بپذیرم و برم دنبالش،ولی الان بابت اون تصمیم غمگین طولانی خوشحالترین و شکرگذارترینم،خوشحالم ک در کنار اصیلترین دیندارترین غیورترین فرزندان کوروش💔 نخواهم زیست *امروز دلم خواست بنویسم نزدیک ب پانزده ساله منتظرم امروز ک روزها را شمردم دلم ب حال خودم سوخت پونزده ساااال هرشب انتظار و دعا و نذر و نیاز و شکست ...دعام کنید حتی الانم با ناامیدی و خستگی نوشتم دعام کنید یعنی تموم میشه این انتظار یا اینکه من تموم میشم؟ امروز هفده مهر نذر حدیث کسا برداشتم برای انتظار میدونم ک پشت این میام مینویسم انتظار پونزده ساله من ب لطف پنج تن آل عبا تموم شد و همه چیز اونجور ک میخاستم با خوشحالی و رضایت و برکت سر اومد💕😍یادتونه اول پروفایلم نوشته بودم از سگ کمتر و اینا؟ب خاطر امتحانم نوشته بودم،اون آزمون به سر رسید با موفقیت بزرگ و خوشحالی و خوشگذرونی بزرگتر و خاطرات شیرین تر به پایان رسید♥️اونقدر شیرین ک شب ازمون مصاحبه ام اوکی شد،و تا چند روز دیگه دختر زیبای گیسو کمند چشم تیله ای می‌ره ب هامبورگ زیبا💌😅بزنید دست قشنگه را،ماشالله لاحول و لا قوة الا بالله آل‌علی العظیم استغفرالله ربی و اتوب و الیه هیچوقت از اینا ننوشتم ولی الان دلم میخاد بنویسم♥️💝😌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها میشه تو تاپیک اخرم کمکم کنید

میخام ب خانواده تم هیچی نگم برعکس همیشه اروم اروم وسایلامو جمع کنم ی روز مونده ب رفتن برم چمدون بخرم بریزم توش و برم ،بابا اگر سر کار بود مهم نیست مامانم سر کارش بود مهم نیست خانواده بودن نبودن دیدم ندیدم مهم نیست  میخام بدون ندیدن و خداحافظی کردن برم ،من اومدم ک سال اخر قشنگی داشته باشیم خیلی تلاش کردم و قشنگ هم ساختم اونا بلد نبودن قشنگی بسازن دل شکستن،اینجا ک نوشتم برای کسی ننوشتم برای خودم نوشتم چون چندین بار در طول روز امضای خودمو میخونم و هر قسمتش ی غم و شادی را یادم کیاره ک باید بمونه، ...غمگین ترین تصمیم مهاجرت بود ک خیلی طول کشید تا بپذیرم و برم دنبالش،ولی الان بابت اون تصمیم غمگین طولانی خوشحالترین و شکرگذارترینم،خوشحالم ک در کنار اصیلترین دیندارترین غیورترین فرزندان کوروش💔 نخواهم زیست *امروز دلم خواست بنویسم نزدیک ب پانزده ساله منتظرم امروز ک روزها را شمردم دلم ب حال خودم سوخت پونزده ساااال هرشب انتظار و دعا و نذر و نیاز و شکست ...دعام کنید حتی الانم با ناامیدی و خستگی نوشتم دعام کنید یعنی تموم میشه این انتظار یا اینکه من تموم میشم؟ امروز هفده مهر نذر حدیث کسا برداشتم برای انتظار میدونم ک پشت این میام مینویسم انتظار پونزده ساله من ب لطف پنج تن آل عبا تموم شد و همه چیز اونجور ک میخاستم با خوشحالی و رضایت و برکت سر اومد💕😍یادتونه اول پروفایلم نوشته بودم از سگ کمتر و اینا؟ب خاطر امتحانم نوشته بودم،اون آزمون به سر رسید با موفقیت بزرگ و خوشحالی و خوشگذرونی بزرگتر و خاطرات شیرین تر به پایان رسید♥️اونقدر شیرین ک شب ازمون مصاحبه ام اوکی شد،و تا چند روز دیگه دختر زیبای گیسو کمند چشم تیله ای می‌ره ب هامبورگ زیبا💌😅بزنید دست قشنگه را،ماشالله لاحول و لا قوة الا بالله آل‌علی العظیم استغفرالله ربی و اتوب و الیه هیچوقت از اینا ننوشتم ولی الان دلم میخاد بنویسم♥️💝😌

ولش کن بابا بیخیال 

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

قطعا نه دوست دختر داشتن یا دوست پسر داشتن با چهارچوب اوکی ولی این شوگر زده

نه شوهر نبود.کوچیکتر بود ازش زنه

ث این بزای اون زنه ماشین خریده بود 

یعنی قرار بوده پولشو بهش بده یارو سرش کلاه گذاشته 

اینم برای اینکه ابروش نره قید پولشو زده بود

تا اخرش اوکی بود برام ولی پسرب که واسه دوست دخترش میره ماشین میخره عقل نداره بدرد زندگی نمبخوره

قرار بوده پولش رو بده دختر 

یعنی دختر پول کم داشته از این میگیره بعدا بهش نمیده 

اینم از ترس ابروش قید پولشو میزنه چون دختر عوضی بوده 

فرقی نداره عزیز من، در کل این نسونه بی عقلیش بوده

خودمم فکر میکنم نمیتونم درستش کنم اصلا 

بعدم من آدم شکاکی نیستم و‌حوصله ندارم بیوفتم دنبال شوهرم که مراقب باشم کج نزاره پاشو 

خودمم فکر میکنم نمیتونم درستش کنم اصلا بعدم من آدم شکاکی نیستم و‌حوصله ندارم بیوفتم دنبال شوهرم که م ...

بحث این نیست اصلا،بالاخره تو از گذشته خواستکار بعدیت هم خبر نداری.خیلی از پسرا دوست دختر دارن. اینس مهم نیست. عقلانی فکر من. مردی که انقدر یاده به دوست دخترش اعتماد میکنه ماشین میخره دو حالت بیشتر نداره. یا خیلیییی عاشق اون دختر بوده، یا خیلی ساده بوده. در هر دو حالت چنین مردی بدرد زندگی تو نمیخوره

بحث این نیست اصلا،بالاخره تو از گذشته خواستکار بعدیت هم خبر نداری.خیلی از پسرا دوست دختر دارن. اینس ...

حس میکنم خیلی اوسکول بوده 

جون اون دختر به بدنامی معروفه و کلا براش مهم نیست دیگه راجبش چی بگن 

این آدمم رفته خوش گذرونی هاشو کرده با اون دختر الان که دیده خیلی بد شده براش میخواد جمع و جورش کنه