2777
2789

بچه ها دوازده سال پیش قرار بود با ایشون ازدواج کنم و الان البته هر دو متاهل هستیم از اشناهای دورمون هستن 

ایشون بعد روز بله برون رفتن و‌گفتن شرایط بهم نمیخوره 

راستش مادرشون همه کاره بودن و من گفتم مهریه اینقدر برام کمه اون زمان ۱۱۴ تا کم بود 

خلاصه ایشون گفتن من میرم صحبت میکنم و بعدش رفتن و نه ج داد به تلفن هام نه پیام هام فقط گفت منو حلال کن شرایط بهم نمیخوره 

منم گفتم به حضرت ابوالفضل میسپارمت 

دوازده سال هست تو دوران محرم خواب میبینم که حلالیت میخواد  

البته اینم بگم دوماه بعد متوجه شدم با فامیلشون ازدوتج کرده و منم بخاطر لجبازی زن یه فردی شدم که از لحبازی یا چی نمیدونم که نهایتا به طلاق ختم شد

بهد با یه مرد واقعا خوب اشنا شدم و شکر خدا 

زندگی خوبی دارم 

چی پیام دادی😐

میشه وقتی امضامو دیدین برای آرامش دل من و مشکلاتم صلوات یا هر سوره ای که دوست دارید برام بخونید مهربونا؟❤     1404/6/26 خیلی مشکلات بدی و دارم تو زندگی تحمل میکنم به امید روزی که همه چیز درست بشه 🙏🥺                                 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی چون امسال هم خواب دیدم 

پیش خودم فک کردم پیام بدم که حلالش کردم 

شمارش رو به یه بنده خدایی گفتم گرفت دو روز پیش پیام دادم  اما ج نداد و واقعا ناراحتم 

متن پیام هم این بود 

خب تو خواب دیدی ..تو ضمیر ناخوداگاه خودت هنوز تو فکرشی دلیل نمیشه ک چون تو خوابت اینو میگه حتمی ایشون هعی حلالیت میخوان...شاید اصلا بهت فکرم نمیکنه حتی....

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒

متن پیام رو میفرستم 

سلام وقتتون بخیر باشه
منطق و احساسم خیلی در جدال بودن بابت این پیغام اما در نهایت تاثیر خواب هام اونقدری عمیق بودن که عهد بستم تو بیداری پیداتون کنم، پس خواهشا این پیام بین خودمون بمونه
چند سالی هست که خوابتون رو میبینم مخصوصا تو روزهای خاصی و هراسان بیدار میشم هفت -هشت سال پیش هم خواستم خبری بگیرم از طریق خانواده ها  دیدم قضیه بولد میشه و از حالت سکرت خارج میشه از طرفی هم  چون اون تایم  متارکه کرده بودم صحیح ندونستم گفتم شاید فک کنین خدای نکرده میخوام مزاحم زندگیتون بشم
الان هم شاید اصلا منو نشناسین یا موضوع اهمیت نداشته باشه
میخواستم بگم : من از شما چیزی به دل ندارم
هر چیزی هم بود رفع شده
وقتی امسال دوباره خوابم تکرار شد دیگه نتونستم نادیده بگیرم
و چون زندگی ام به سامان هست ، پشت این پیغام نیت و غرض خاصی نیس که خیالتون راحت باشه
برقرار باشین

ول کن توروخدا بعد ۱۲ سال اون متاهل شما متاهل چرا به یادش میاری اصلا خانمش گناه داره بفهمه 

دروود بر شما🌹🌹 معنی کاربریم یعنی آرام و آرام بخش       از سال ۹۹ کاربری داشتم تا الان دو بار لغو کاربری شدم 😉     باورد دارم سال آینده به هدفم رسیدم ،، با قدرت ✌️💪💪