2777
2789
عنوان

راهنمایی برای کنکور هنر

512 بازدید | 15 پست

دوستان من سال دیگه کنکور دارم

میشه بگید برای کنکور هنر چجوری بخونم و از کی شروع کنم که رتبه ی خوب بیارم؟

میشه مشاور هم معرفی کنید؟

واقعا راهنماییتونو نیاز دارم عزیزان

Kurdish Girl

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام 

منابع هنر زیاده حتما خودتون میدونید

ولی منابع معرفی شده از طرف خود سنجش کاملا اوکیه تو گوگل سرچ کن میاد 

و برای خلاقیت تصویری فقط و فقط تست زدن مهمه البته خواندن هم خوبه اما تست تاثیر بیشتری داره توی تحلیل

درک عمومی برعکسه است همه خوبه اما خواندنش جامع تر و کامل تره چون هرساله تست ها فرق دارن و تکراری نمیارن

برای ریاضی فیزیک بیشتر رو فیزیک تمرکز کنم چون سوالات آسونی داره،،خود ریاضی رو هم تست کار کن اگه ریاضی قوی داری

اگه نداری پس بهونه و حل کن

برای مشاوره هم اگه خودت بلدی برنامه بچینی اوکیه و لازم به مشاور نیست

من یه دوره با هنریون برداشتم اما با تصورم فرق داشت خوشم نیومد ازش،،چون برنامه خودم بهتر بود

برای اینکه راهنمایی بیشتر بشی خودت تحقیق کن حتما چون نمیشه کل روش خواندن و منابع رو یکجا اینجا بگم

و حتما اصلا سراغ کتاب کمکی نرو همش چرته بنظرم فقط همون کتاب های وزارتی هنر که سنجش گفته رو بخون

پارسال که کنکور دادم هرچی بود از همون وزارتی ها بود اگه خوب بخونید صد در صد میتونی

اما نکته مهم اینه تو کنکور هنر سوالات و گزینه ها جزئی و خیلی شبیه همه با گزینه ها همشون ممکنه درست باشند و این سختش میکنه

🎀🌸🍓🌱

سلام منابع هنر زیاده حتما خودتون میدونیدولی منابع معرفی شده از طرف خود سنجش کاملا اوکیه تو گوگل سرچ ...

و اگه میخوای بخونی از الان شروع کن اگه سال آخری هستی

خیلیا سه سال برا کنکور هنر میخونن حتی

🎀🌸🍓🌱

و اگه میخوای بخونی از الان شروع کن اگه سال آخری هستیخیلیا سه سال برا کنکور هنر میخونن حتی

آره اولش قصد داشتم شرط معدل برم دانشگاه به خاطر همین نخوندم ولی بعد نظرم عوض شد 

Kurdish Girl

سلام هدفت چ رشتیه

زمان خوبی داری واسه هنر اگ ازش استفاده کنی

البته من علم هنر ندارم ک بتونم راهنمایت کنم ولی میتونم مشاور معرفی کنم ازش کمک بگیری

دانشجوی پزشکی هستم.من رو در تاپیک های کنکوری و پزشکی تگ کنید.زود ازدواج کردم و.متاهل بودم ک کنکور دادم یکسال هم پشت کنکور موندم.لطفا دیگه سوالات کنکوری نپرسید لطفا ❤️چون دیگه اصلا پاسخ نمیدم چون واقعا علم کافی و وقتشو ندارم دیگه مخصوصا هرسال قوانین عوض میشه.ایشون قبلا مشاور خودم و برادرم بودن خیلی عالین کلا در رابطه با کنکور باهاش صحبت کنید خیلی قبولش دارم.henle89 ایدی روبیکاشون... عاشق همسر فداکارمم..مهمترین ویژگی راستگویی و قلبمه که با محبته خیلی..از آدمای بی ادب بیزارم..عاشق مهربونی و آدمای مهربونم و دل میبندم

عالیه

برای هدف رشته ات هم حتما راجب همه رشته های دفترچه انتخاب رشته تحقیق کن کامل و راجب دانشگاه هاشون اینطوری دیدت بازتر میشه

ممکنه اطلاعات راجب هنر و رشته های کم باشه پس از بقیه بپرس تو اینستا یا هرجای دیگه..من خودم به گرافیک علاقه داشتم و اشتباه کردم و همون باعث شد یکسال پشت کنکور بمونم و فرصت داشتم راجب همه رشته ها خوب تحقیق کنم

و فهمیدم علاقم اشتباه بوده چون آدم همیشه تغییر می‌کنه و علاقه هم عوض میشه.

🎀🌸🍓🌱

عالیهبرای هدف رشته ات هم حتما راجب همه رشته های دفترچه انتخاب رشته تحقیق کن کامل و راجب دانشگاه هاشو ...

حتما ...ممنونم از راهنماییت،واقعا نیاز داشتم یکی برام این وضعو روشن کنه

Kurdish Girl

عالیهبرای هدف رشته ات هم حتما راجب همه رشته های دفترچه انتخاب رشته تحقیق کن کامل و راجب دانشگاه هاشو ...

یه سوال...

چیزی درباره کنکور عملی میدونی؟ از هر کس میپرسم نمیدونه

توی اینترنتم خیلی گشتم ولی چیز خاصی نفهمیدم ازش 

موضوعش و زمان برگزاری و اینکه باید اول کنکور سراسری رو رتبه بیارم بعد عملیه ؟

Kurdish Girl

یه سوال...چیزی درباره کنکور عملی میدونی؟ از هر کس میپرسم نمیدونهتوی اینترنتم خیلی گشتم ولی چیز خاصی ...

برای کنکور عملی واقعا هم هیچی ازش نیست 

و نمره آوردن توش سخت تمرین کار دنیاس😂

خودت موضوعات مختلف رو کار کن و لازم نیست از الان کار کنی توی دوماه آخر با یه ماه آخر شروع به تمرین کن اما اگه در حد متوسط هم یاد نداری پس روزی یه فیگور بکش

تناسبات فیگور هارو مد نظر داشته باش حتما و خطوط قوی و سریع،یعنی تو دو دقیقه یا سه دقیقه سریع فیگور بکشی چون زمان اونجا کمه

رو حالت هاشور مداد رنگی هم کار کن،،اونجا ملاک تنوع رنگ نیست بلکه اینجا تنوع رنگ توی کمرنگی یا پررنگی و حالت های مختلف خط هست،،مثلا از سه رنگ میتونی کلا استفاده کنی که کاملا باهم هماهنگ باشند و هارمونی به وجود بیارن،،در کل نتیجه اینه که کار رو خیلی رنگ شارک و درخشان نزنی و سعی کنید مثلاً تو هاشور رنگ سبز سیاه هم بیاری..و حتما هاشوری کار کنی.

دیگه اینکه همیشه هروقت بیماری فضای های مختلف مثل پارک فروشگاه بازار مغازه زمین چمن سینما و...رو تو گوگل سرچ کن تا با فضا ها آشنا بشی

چون ممکنه مثلا بگه فضای مقبره فلانی رو بکش...در کل باید بدونی عالی قاپو چه شکلی داره یا مکان های تاریخی 

البته این نوع موضوعات رو سال های قبل میاوردن 

من سال اول برامون موضوعش بازارچه یا نمایشگاه لباس های سنتی بود و سال بعدش خیابون و ماشینی که چپ کرده و مردم دارن کمک میکنن و یکی زنگ زده کمک بیاد و اینا

جزئیات زیاد داره و خیلی زمانش کمه و رو سرعت حتما کار کن

پلن بندی و پرسپکتیو هم مهمه اینکه سوژه هرچی دور تر باشه محو تر بشه و رنگش خاکستری باشه یا رنگ تیره.

و اینکه برای رعایت نکات بیشتر بگرد تو کانال های تلگرامی و یه کانال خوب برای تمرین که نکات رو هم میگه پیدا کن

اگه تونستم پیدا کنم برات می‌فرستم همینجا

🎀🌸🍓🌱

یه سوال...چیزی درباره کنکور عملی میدونی؟ از هر کس میپرسم نمیدونهتوی اینترنتم خیلی گشتم ولی چیز خاصی ...

تو تلگرام سرچ کن 

عملی پلاس نقاشی

این کانال خیلی خوبه برای کنکور عملی حتما عضوش شو

🎀🌸🍓🌱

برای کنکور عملی واقعا هم هیچی ازش نیست و نمره آوردن توش سخت تمرین کار دنیاس😂خودت موضوعات مختلف رو ک ...

پشمام فکرشم نمیکردم اینجوری باشه،ممنون از توضیحاتت

Kurdish Girl