2777
2789

من خیلی از فضای مجازی تاثیر میگیرم .

هر روانشناسی تو اینستا هر حرفی میزنه ، هر بلاگری راجب زندگیش و موفقیت هاش میگه , 

حس میکنم کاری که میکنم راهی که میرم سبک زندگیم اشتباهه و بقیه خیلی موفقتر از من و خیلی بهتر از منن و اعتماد به نفسمو از دست میدم .

با اینکه ۲۴ سالمه ولی مغزم هنوز تو چهارده پونزده سالگیم مونده .

با اینکه تجربه های زیادی هم داشتم کارای مختلف کردم شهرای مختلف و با ادمای مختلف زندگی کردم ولی هنوزم بزرگ نشدم .

کسی هست اینجا مثه من باشه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همش بخاطر فکرای داخل ذهنمونه . باورکن من ۳۰ ام هیچ جای دنیا رو ندیدم و خیلی کارارو انجام ندادم 💖تو ...

قربونت برم 😥 

خب منم الکی فقط تجربه داشتم ، تجربه هام همه بی نتیجه بوده 😂 فقط وقت گذروندم کارام هیچ نتیجه ای به دنبال نداشته .

راست میگی به خاطر فکرای تو ذهنمونه 

امیدوارم همیشه شاد و موفق باشی 😥❤❤

قربونت برم 😥 خب منم الکی فقط تجربه داشتم ، تجربه هام همه بی نتیجه بوده 😂 فقط وقت گذروندم کارام هیچ ...

مرسی دورت بگردم🥺🥺🩷🩷🩷اشکال نداره عزیزدلم از این به بعد با هدف تر پیش برو🩷

مرسی دورت بگردم🥺🥺🩷🩷🩷اشکال نداره عزیزدلم از این به بعد با هدف تر پیش برو🩷

مرسی مهربونم 😍 

چشم 😍😍

ولی یه مشکلی که دارم تنوع طلبم 😑 همش دوس دارم کارای جدید انجام بدم ، دوس دارم همه چیو تجربه کنم برا همین کارام بی نتیجه میمونه .

ولی میخوام سعی کنم تو یه کار تنوع به خرج بدم مثلا به جای اینکه ده تا چیز مختلف رو امتحان کنم ، یه چیز رو به ده شیوه ی مختلف امتحان کنم 😂