2777
2789
عنوان

من جدی حالم خوب نیست

223 بازدید | 20 پست

چیکار کنم هیچی به ذهنم نمیرسه کوچکیترین دلخوشی تو زندگیم ندارم حالم از خانوادم بهم میخورن همشون روانین همش دعوا دلم میخواد تا اخر عمرم باهاشون قطع ارتباط کنم نمیدونم چیکار کنم از طرفی دانشگاهم که هستم دلم میگیره تنگ میشه برای خونه اونجام حالم بده تو ی شهر کوچیک هیچ جام ندارم برم صبح تا شب تو خونه هر چی خودمو سرگرم میکنم هیچی ی چند روزه بشدت داره بهم فشار میاد دوست و هیچی هم ندارم به مرگ فکر میکنم جرعت مردنم ندارم کاش خدا خودش راحتم میکرد

دکتر اینام جواب نیست تا وقتی زندگیت غرق توی کثافته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واییی چقدر مثل منی آجیم داره ازدواج می‌کنه من تنهای تنها میمونم خانوادم حوصله خودشونم ندارن دارم افس ...

ازدواجم کنیم بدبختی با این خانواده بی شخصیتی که من دارم خدا لعنتشون کنه 

برو سرکار فقط برای خواب بیا خونه

کجا برم سر کار اخه یکماه دیگه امتحاناتم شروع میشه باید برگردم دانشگاه اونجام جهنمه برام فرقی نداره از اینجا بدتره ولی حداقل خانوادمم ظلمم نمیکنن

کجا برم سر کار اخه یکماه دیگه امتحاناتم شروع میشه باید برگردم دانشگاه اونجام جهنمه برام فرقی نداره ا ...

خب ی کار پاره وقت فروشنده مغازه چیزی 

یا آرایشگاه زنانه کمکی وایسا 

خانواده خوب داشته باشی زندگی رو بردی

خانواده خوب همه چیزه هر کی میگه نه هیچی حالیش نیست وقتیم خانواده خوب نداری کل زندگیت باختی هر چی میخوای تلاش کن شاید کمتر یک درصد عکس این باشه

خب ی کار پاره وقت فروشنده مغازه چیزی یا آرایشگاه زنانه کمکی وایسا

تو ی جاب کوچیک زندگی میکنم کار پیدا نمیشه میخواستم کلاس برم پول نمیدن صدتا منت میذارن

سعی کن زندگیت رو از افراد سمی دور کنی و بری کافه ای پارکی جایی حوصلت باز بشه

پارک و کافه کجا بود کجایی ک من زندگی میکنم پارک کافه نداره حتی جایی ک دانشجو هستمم ندارم

2790
2778
2791
2779
2792