۵ ماهه باردار بودم رفتیم اتلیه عکس گرفتیم الان پسرم ۱۸ ماهشه رسما بعد دوسال عکس داده ب ما بعد کلی زنگو تماس کلا ۷ تا عکس بود هفته پیش عکسارو گرفتم سریع شماره کارت داد پولشم بزن گفتم باشه تصمیم گرفتم نزنم عین خودش بعد دوسال بزنم امروز زنگ زده یعنی چی هفته پیش گفتین میزنین نزدین منم گفتم باشه میزنم یادمه یبار عکسارو پیگیری کردم گفت عزیزم من ب شما تایم دقیق نگفتم فقط گفتم اماده میکنم اینبار میخام بکم من ب شما تایم نگفتم فقط گفتم میزنم
لطفا به نیت ادرینا یه فاتحه برای امیررضا بفرستید ممنونم ❤اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم🎀 اگه با حرفم تو تاپیک مخالفی نیاز نیست ریپلای کنی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! دعا کنید یکی واقعا ی روزی از ته دل عاشقم بشه و بازیچه م نکنه با حرفاش:) دلمو خیلی شکستن تا الان، خیلی بازیچه شدم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.