2777
2789
عنوان

تازه عروس و مادر شوهر

208 بازدید | 20 پست

سلام 

بچه ها توی دوران عقد مادر شوهر باید به عروس زنگ بزنه یا عروس زنگ بزنه؟ 

ما تازه عروس گرفتیم 

کلا عروسمون خیلی خشکه از نظر ما اسفند ماه گدشته عقد کردن از اون موقع تا ب حال هیچ زنگی ب ما نزده و دو بار ما توی  عید دعوتش کردیم اومد و دیگه نیومد 

ردز دختر مامانم بهش زنگ زد بهش تبریک بگه و دعوتش کنه درگیر کاری بود گفت خبر میده شام میاد یا نه دوباره مامانم عصر زنگ زد بازم‌گفت معلوم نیست و دیگه خبری نداد تا اینکه شب برادرم گفت گفته که نمیاد 

هفته بعد باز مامانم گفت  نهار بیاد گفت کلاس دارم ظهر گفت شب بیا گفت تولد مامانمه درصورتی که داداشمو که دامادشونه نگفته بودن بره حالا ما نمی دونیم واقعا تولد بود یا نه خلاصه از این رفتارش مامانم ناراحت شد و گعت حتما دوست نداره با ما رفت و امد کنه دیگه بهش  زنگ نزد اونم اصلا زنگی ب ما نزده توی این مدت تا چند وت پیش تولد من بود زنگ زد خیلی خشک گفت تولدت مبارک و تمام بدون هیچ صحبتی درصورتی که تولدش فکه فروردین ماه بود ما سورپرایزش کردیم و کیک گرعفتیم و شام و هرکدوم جداجدا بهش کادو دادیم 

ب من که خواهرشوهرشم کادو نداد ب شوهرشم که تولدش ماه پیش بود و اولین سالی بود که پیش هم بودن هیچی کادو ندادن هیچ کدومشون حتی عروسمون 

حالا عروسمون ب داداشم گفته خانوادت ب من محل نمیذارن

حالا میخوام بدونم کم کاری از ما بوده؟

والا ما دیده بودیم عروس خودشو بچسبونه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما که زنگ نمیزدیم

همش خونه مادرش بودیم ۵ماه

بین خونه ما

وخونه اونا.تا خونه گرفتیم

ازدواج مجددم بازم نامزد بازی میکروم

توقع همیچین از اول داشتم

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

خوب شما همینا رو به برادرتون بگید 

هر بار دعوت کردید و نیومد بگید زیادم خوتون مشتاق نشوت ندید متاسفانه اینقدر تو جامعه عروس ها علیه خانواده شوهر جبهه می گیرند و می گن دوری و دوستی که از اون ور بوم می یوفتن

دوست نداره زیاد رفت و آمد میترسه مشکلی بینتون بوجود بیاد میخواد احتراما حفظ بشه .چه عجیب خوبه داداشت دعواش نمیکنه بگه چرا با مادرو خواهر من اینجوری میکنی و محل نذاره !!