2777
2789
عنوان

یه آقاهه همش دنبالم میکرد

187 بازدید | 18 پست

امروز بازار یه آقاهه مث کارآگاه دنبالم میکرد چند دور بازارو دور زدم کوچه پس کوچه رفتم همش دنبالم بود چششو بر نمی‌داشت. میرفتم داخل فروشگاه خرید وایمستاد جلو فروشگاه تا میومدم بیرون و ادامه میداد.

بعد دیگه دنبالم نکرد و راه خودشو کشید 🤣🤣🤣 

برام عجیبه اینجور مواقع خو چرا اینقدر دنبالم نمیکنه تا به نتیجه برسیم؟؟😂

البته من بی محلی میکنم. ولی فک نمیکنم دلیلش این باشه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه هنوز از این اسکلا هست

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

چقد ساده ای ...

...🤡🎀                                                                               اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْ‌سِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋

وای یه بار موقع خرید داشتم مغازه رو از پشت ویترین نگاه میکردم بعد حس میکردم یکی با پشتم برخورد می‌کنه بعد دوباره برخورد کرد پشتمو نگاه کردم یه مردک حیوون وایساده سنشم کم نبود 😐😐😐😐😐😐

جالبه عصن پوششم بد نبود 

عیسی دَمی کجاست که احیا ما کند..⁉️

همین سما جهانباز به همین شکل ناپدید شدن 

...🤡🎀                                                                               اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْ‌سِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋

واقعا ترسناکه اسی متوجه عمق فاجعه نیس

دقیقا..

واقعا ؟؟ مثلا تو عابر پیاده رو یا بازار چه می‌تونه بکنه؟؟؟

ببین جامعه پر از آدمای مریض و عوضیه تو این موقع ها فکر کن طرف قاتل سریالیه؟ و فرار کن

در سال چندتا دختر ناپدید میشن؟؟  به نظرت چیمیشن یا کلیه هاشون رو درمیارن یا میشن برده

سما چندساله گم شده؟ 

من قصد ندارم بترسونمت اما جامعه پراز گرگه گاهی ترس خوبه 

امضای خدا پای همه ی آرزوهاتون😍https://uupload.ir/