2777
2789
عنوان

دخترمو بزارم مهد

194 بازدید | 24 پست

خانوما بچه هاتون رو مهد میفرسید؟؟ من دخترم چهار سال و نیمه اس امسال باید بره پیش یک یک جا سوال پرسیدم گفت ۳۰ تومن میشه! نمی‌دونم ببرمش یانه کلاس ژیمناستیک هم میره

شما بچه هاتون میرن یا نه؟؟ 

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم»»

بفرستش رو مهارتاش تاثیر داره الان سن مهمیه برای یادگیری

قیمتش خوبه به نظرتون ؟؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ژیمناستیک به چه دردش میخوره بفرست سنجش زمستون باید بره سنجش یه چیزی حالیش بشه بلد باشه جواب بدن سنجش رد شه کلاس اول ثبت نامش نمیکنن ها

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

ژیمناستیک به چه دردش میخوره بفرست سنجش زمستون باید بره سنجش یه چیزی حالیش بشه بلد باشه جواب بدن سنجش ...

همینجوری گفتم اجتماعی بشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قیمتش خوبه به نظرتون ؟؟

مطمئنم جاهای گرونتر یا ارزونتر هم هستن چند جا برو و ببین آموزش چطوریه

آموزش مهمه و محیط خوب و صمیمی که بچه راحت باشه و معلم مهربون

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
مطمئنم جاهای گرونتر یا ارزونتر هم هستن چند جا برو و ببین آموزش چطوریهآموزش مهمه و محیط خوب و صمیمی ک ...

دیگه من پرسیدم گفتن تو همین قیمت ۳۰ ۳۵ تومن هست دیگه کمتر نیست

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بفرست بره من از الان دارم میبرمش مهدکودک اما برای مهر بعید ببرمش پیش یک

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 
ژیمناستیک به چه دردش میخوره بفرست سنجش زمستون باید بره سنجش یه چیزی حالیش بشه بلد باشه جواب بدن سنجش ...

الان واسه سنجش زوده،بعد از پیش ۲ سنجش میرن

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔