2777
2789
عنوان

یه جمله بگو من بلندشم از تختم

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 85 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه کتاب دارم در مورد اهمالکاری.    می گه باید خودت نگو بلند شم 8 ساعت در بخونم.  بگو بلند می شم 5 دقیقه درس می خونم بعد اگه خواستم بازم ادامه می دم اگه نخواستم بلند می شم.   بر حسب تجربه خودن 99 درصد مواقع اون 5 دقیقه رو کت بشینی.  دلت می خواد بقیه کار را هم ادامه بدی 

روی ادم ها قانون اینرسی حکم می کنه.  دوست دارن تو همون وضعیتی که هستن باقی بمونند.   حالا اگه اون 5 دقیقه اول با اراده شخصی طی کنی بقیه اش طبق عادت و قانون اینرسی  انجام می شه 

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

ی روز میاد ک انقدددد دلت برا درس خوندن تنگ میشه ک نگو

نه والا الان من ۳۱سالمه چند سالم از درس خوندنم گذشته هیچوقت دلم واسه اونروزای نکبت تنگ نمیشه😂

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

نه والا الان من ۳۱سالمه چند سالم از درس خوندنم گذشته هیچوقت دلم واسه اونروزای نکبت تنگ نمیشه😂

پس من چرا انقد دلم تنگ درسه🤣🤣خواهر خودمم بعضی وقتا خواب امتحان میبیته ۳۰سالشه بیدار میشه تا یکساعت گریه میکنه 

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)

هر کی تو تخت بمونه خره 😂😂

😂😂😂بلند شدم

درون قلبم هیچگونه انرژی برای تنفر از کسی ندارم و قلبم جایی برای چنین آلودگی های ندارد من یا دوستت خواهم داشت یا برایت آرزو میکنم که بهبود پیدا کنی✨

پاشو که منم توی تختم و امروز باید گوارش بخونم پاشو خانوم کار داریم

😭🥲

درون قلبم هیچگونه انرژی برای تنفر از کسی ندارم و قلبم جایی برای چنین آلودگی های ندارد من یا دوستت خواهم داشت یا برایت آرزو میکنم که بهبود پیدا کنی✨