2777
2789
عنوان

اومدم خونه مادرشوهرم مث چی پشیمونم

356 بازدید | 19 پست

سلام بچها

دیشب نامزدم اسرار کرد شب بیا خونه ی ما منم بابام برد خونشون

«چون کارش یجوریه ک فقط شبا میاد خونه و صبح زود میره منم چون عقدم رفتم ک ۲/۳ ساعت ببینمش»بعد متوجه شدم نامزدم با باباش قهره این وسط پدرشوهرم واسه منم قیافه گرفته🙂خیلی حس بدیه

منم واقعا نمیتونم برم خونمون راهم دوره از دست نامزدمم ناراحتم ک چرا بهم نگفت چون وقتی باهم قهرن و حرف نمیزنن اخلاق پدرشوهرم خیلی عوض میشه دیروز اصلا با من حرف نزد

تو ناخن کاریم ادعا دارم🥰👌🏻#nail artist 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیشه بگی بابات بیاد دنبالت؟ از الان بهشون بفهمون باید بهت احترام بزارن.

یا به پدرشوهرت بگو مشکل شما و پسرتون چه ربطی بمن داره که بمنم قیافه گرفتی.

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗

برو خونتون زودتر اونجا نمون،به نامزدت هم بگو معذبم با این رفتار پدرت

تو زندگیم سعی کردم ازارم به کسی نرسه وادم خوبی باشم😊،اگر جوابت ندادم چون معمولا عادت ندارم با کسی دهن به دهن بشم وبراخودم ارزش قائلم,🧡

اصرارزنگ بزن پدرت بیاد دنبالت ، اگه گفتن چرا میری بگو از رفتارتون معذبم .مرد گنده اندازه یه بچه بیست ...

شاید هم نقشه شون هست گربه را دم حجله بکشند و از الان ترس بندازند تو جون عروس

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

اصرارزنگ بزن پدرت بیاد دنبالت ، اگه گفتن چرا میری بگو از رفتارتون معذبم .مرد گنده اندازه یه بچه بیست ...

مثل پدرشوهر من ۷۰ سالشه تازه یکی دوساله سرعقل اومده

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗

دیگه همین ها تجربه می شه کم کم اخلاق و رفتارها میاد دستت.  برو تو فکر خرید ماشین برای خودت تا تو همچین موقعیت هایی گرفتار نشی

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

تو اونجا مهمونی نباید اجازه بدی بهت بی احترامی بشه عذرخواهی کن بگو یه کاری پیش اومده باید برم اسنپ بگیر برو 

به شوهرتم پیام بده من میرم خونه

بعدا اگه پرسید بگو فضای خونه برام سنگین بود نتونستم بمونم

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
شاید هم نقشه شون هست گربه را دم حجله بکشند و از الان ترس بندازند تو جون عروس

نه بابا ، این آدما اینجوری ان که کسی بهشون بگه بالای چشمت ابرویه شدید عکس العمل نشون میدن و همه چی رو هم بی دلیل از چشم زن طرف میبینن.

سیاستشون نیست ذاتشونه

ب پدرتون زنگ بزن و توضیح بده که چرا میخوای برگردی خونه ..‌ حتما میاد دنبالتون 

دنبال تون اومدن هم از طرف پدرتون باشه . مثلا جایی میخواین برید . کاری پیش اومده یا هرچی .فقط از طرف پدرتون باشه نه از طرف شما 

مثل پدرشوهر من ۷۰ سالشه تازه یکی دوساله سرعقل اومده

باز خداروشکر سرعقل اومده

پدرشوهر من تو خونه ام به خودم و شوهرم و حتی ازدواجمون توهین کرد ( بی دلیییل ) و الانم تو قیافه است بعد مادرشوهرم انتظار داره برم دستشو ببوسم