2777
2789
عنوان

جانم2

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 79 پست
دختر بزرگمم ۱۴ سالشه ،۳ ساله پاییز که میشه پشت پلکش پوسته پوسته میشه و گاهی قرمز،چند ماه طول میکشه ت ...

اشکال نداره منم اینجوریم به خاطر هواست نرم کننده بزنه اوکی میشه وقتی میره بیرون ترجیحا دستکش بپوشه بخصوص تو فصل های پاییز و بهار

با افتخار ترک(آذری) هستم.یاشاسین ایرانین باشی آذربایجان🙂🫀داروسازی خوندم سوالی داشتین در خدمتم.(❌درخواست دوستی از هیچکسی پذیرفته نمیشود❌)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدایی شیمیی زیستم خوبه فیزیکمم بدهمرسیی

عالیه عزیزم ایشالله همکار بشیم
نگران نباش منم فیزیکم بد بود نه علاقه یی داشتم نه حوصلشو صرفا چون فقط پاس بشم میخوندم

با افتخار ترک(آذری) هستم.یاشاسین ایرانین باشی آذربایجان🙂🫀داروسازی خوندم سوالی داشتین در خدمتم.(❌درخواست دوستی از هیچکسی پذیرفته نمیشود❌)

سلام دکترم برام لومیر نوشته که پیدا نمیشه ی دکتر دیگه برام انوکسارین تجویز کرده. منم اولین بارمه نم ...

اره میشه جایگزین کرد.
خودت میزنی؟

پلکشه

ایوای شرمنده
کرم سینره مخصوص پوست های حساس و یا لاروش پوزای

اره میشه جایگزین کرد.خودت میزنی؟

اره خودم باید بزنم ولی خب با لومیر یکی دیگه هم بود اونم نگرفتم فقد همین انوکسارین رو گرفتم یعنی این جاگزین هر دو اونها میشه؟ چطور باید زنم 

اره خودم باید بزنم ولی خب با لومیر یکی دیگه هم بود اونم نگرفتم فقد همین انوکسارین رو گرفتم یعنی این ...

دستاتو بشور
از یخچال دربیار تا به دمای محیط برسه
با زاویه 90 درجه بزن
اروم اروم بزن
محل رو هم ماساژ نده

دستاتو بشوراز یخچال دربیار تا به دمای محیط برسهبا زاویه 90 درجه بزن اروم اروم بزنمحل رو هم ماساژ نده

ببخشید اولین بارمه میخوام استفاده کنم کلا تو عمرم انسولین نزدم ولی دیدم تو ناف میزنن منم باید تو ناف بزن؟ باردار هستما؟ 

ببخشید اولین بارمه میخوام استفاده کنم کلا تو عمرم انسولین نزدم ولی دیدم تو ناف میزنن منم باید تو ناف ...

نه بابا تو ناف نه 5 سانتی متر با ناف فاصله داشته باشه

بعد لومیرو گفته بود قبل خواب و اون یکی که اسمش یادم نیست باید سه بار دوز 4میزدم قبل غذا

بستگی داره دیگه نسخه پزشکو داری؟