2777
2789
عنوان

جانم2

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 79 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنونم عزیزمنزدیک ۸ ماهه مصرف میکنم درمان نشدم استخر هم میرم بدون فوریمو دردم خیلییی زیاد میشه

خب پس بهتره برین دکتر معاینه کنن شاید نیاز به امپول اینا باشه

با افتخار ترک(آذری) هستم.یاشاسین ایرانین باشی آذربایجان🙂🫀داروسازی خوندم سوالی داشتین در خدمتم.(❌درخواست دوستی از هیچکسی پذیرفته نمیشود❌)

میخوام داروسازی قبول شمم

انشالله قبول میشی عزیزجان

با افتخار ترک(آذری) هستم.یاشاسین ایرانین باشی آذربایجان🙂🫀داروسازی خوندم سوالی داشتین در خدمتم.(❌درخواست دوستی از هیچکسی پذیرفته نمیشود❌)

شربت فروگلوبین روچه زمانی بدم به بچم؟چیکارکنم جذبش بیشترباشه؟این شربت یبوست هم میاره یاحساسیت؟ممنونم ...

نیم ساعت قبل یا بعد از وعده های غذایی هرکدوم خودتون اوکی بودین البته جذب بیشترش نیم ساعت قبل از وعده غذاییه یا میتونی با اب پرتقال بدی بخوره یبوست ممکنه بیاره درمانش هم مصرف زیاد اب و خوراکی های فیبر داره.حساسیت خیلی به ندرت پیش میاد که باید سریع به پزشک مراجعه کنین تا هرچی لازمه انجام بده

اگر حمایتی باشه هفته یی یه بار از این تاپیکا میزنم تا جایی که از دستم برمیاد کمک کنم بهتون

نیم ساعت قبل یا بعد از وعده های غذایی هرکدوم خودتون اوکی بودین البته جذب بیشترش نیم ساعت قبل از وعده ...

چن روزه دورلباش جوشای ریززدازحساسیته؟

توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰

اگر حمایتی باشه هفته یی یه بار از این تاپیکا میزنم تا جایی که از دستم برمیاد کمک کنم بهتون

دختر بزرگمم ۱۴ سالشه ،۳ ساله پاییز که میشه پشت پلکش پوسته پوسته میشه و گاهی قرمز،چند ماه طول میکشه تا خوب شه 

فدا انشاللهکمکم میکنی فقط یکسال فرصت دارم پایه ام متوسطه چیکار کنم

دروس پایه داروسازی شیمی و زیسته شماها فکر کنم 60 درصد کنکورتون نهاییه اگه نهایی در حد 18 اینا بگیری و تو کنکور شیمی و زیست و 50 به بالا بزنی شانس قبولیت خیلی خیلی میره بالا کلا واسه داروسازی حتی بعد قبولی هرچقدر پایه شیمی و زیستت قوی باشه همونقدر راحت تری تو دروس دانشگاه 

چه تاپیک خوبی،دخترم ۱۰ سالشه اصلا گوشت نمیخوره ،کلا بدغذاست چه شربتی براش بگیرم؟برای رشد قدش چی بدم ...

فروگلوبین-زینک پلاس کودکان
 ال-آرژینین خوبه

چن روزه دورلباش جوشای ریززدازحساسیته؟

ممکنه ولی نه از این ممکنه به هرچیزی حساسیت بده نگران نباش بدتر شد تنگی نفس اسهال اینا پیدا کرد به پزشک مراجعه کن