2777
2789
عنوان

جانم2

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 79 پست
نه اوکیه اگه یه هفت بعد نمیشدی میشد گفت احتمال زیاد بارداری

مررررسی

فقط باوجود اینکه پریود شدم و خیلی گذشته اما حالت تهوع و اعصاب خوردی و لکه بینی و دل درد پریودی دارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوران شیر دهی هستم‌بشدت موهام‌میریزه چکار کنم؟

طبیعیه عزیزم
تغذیه سالم-اگه پزشک صلاح بدونه میتونی مکمل و مولتی ویتامین مصرف کنی ولی بیشتر میگن پروتئین اینا مصرف کنین و تغذیه سالم داشته باشین اگه بعد سه الی شش ماه خوب نشد به پزشک پوست و مو مراجعه کنین

با افتخار ترک(آذری) هستم.یاشاسین ایرانین باشی آذربایجان🙂🫀داروسازی خوندم سوالی داشتین در خدمتم.(❌درخواست دوستی از هیچکسی پذیرفته نمیشود❌)

کدوم بگیرمچند،وقت استفادا کنم موهام سیاه میشهمصرفش چطورعوارض دارممنون که جواب میدین

من چی بگم توو بیست و هفت سالگی از استرس کنکور کلی سفید شد موهام😕اگر راح حل جدید پیدا کردین به منم بگین اسید فولیک و ب ۱۲ من مصرف میکنم اصلا سفیدام کم نشده بازم جدید سفید میشه

یه خانم پرستار موفق و با انرژی😌😋
کدوم بگیرمچند،وقت استفادا کنم موهام سیاه میشهمصرفش چطورعوارض دارممنون که جواب میدین

فرقی نداره دوتایی که گفتم دوتاشم خوبن
ببینین نمیشه که موها کلا مشکی بشن اینا صرفا رویه سفید شدن رو کند تر میکنن و تا حد معمول به رنگدانه کمک میکنن
عوارض دار نیستن
روزی یدونه فرقی نداره با غذا یا ناشتا
خواهش میکنم انجام وظیفس

با افتخار ترک(آذری) هستم.یاشاسین ایرانین باشی آذربایجان🙂🫀داروسازی خوندم سوالی داشتین در خدمتم.(❌درخواست دوستی از هیچکسی پذیرفته نمیشود❌)

مررررسیفقط باوجود اینکه پریود شدم و خیلی گذشته اما حالت تهوع و اعصاب خوردی و لکه بینی و دل درد پریود ...

خواهش میکنم عزیزم
ممکنه از اختلالات هورمونی باشه شایدم بارداری حالا شما یه بیبی چک بزن ببین چی در میاد

داروی فوریمو عوارض داره ؟داروی پرگابالین چطور؟برای بورسیت لگن و دردهای عصبی و عضلانی در ناحیه لگن چه ...

ممکنه گوارشی باشه یا حساسیت بیاره و یا معده درد(بستگی به ترکیباتش داره)
همون پرگابالین خوبه براش

تیروکسین ایرانی و خارجی چقدر فرق دارن باهم؟

فرقشون ممکنه تو دوز و کیفیت فرمولاسیون باشه

ممکنه گوارشی باشه یا حساسیت بیاره و یا معده درد(بستگی به ترکیباتش داره)همون پرگابالین خوبه براش

ممنونم عزیزم

نزدیک ۸ ماهه مصرف میکنم درمان نشدم استخر هم میرم  بدون فوریمو دردم خیلییی زیاد میشه