عزیزای دلم در خدمتم واسه پرسیدن سوالاتتون و تا جایی که بتونم و در توانم باشه کمک میکنم بهتون حالا هرسوال داروشناسی-داروسازی-مصرف-عوارض و....دارین بفرمایین
و اینکه واقعا نظرتون برام مهمه بنظرتون از این تاپیکا بزنم یا دوست ندارین؟چون هدفم اینه تا جایی که میشه کمکتون کنم ممنون میشم نظرتونو بدونم
با افتخار ترک(آذری) هستم.یاشاسین ایرانین باشی آذربایجان🙂🫀داروسازی خوندم سوالی داشتین در خدمتم.(❌درخواست دوستی از هیچکسی پذیرفته نمیشود❌)
طبیعیه عزیزم تغذیه سالم-اگه پزشک صلاح بدونه میتونی مکمل و مولتی ویتامین مصرف کنی ولی بیشتر میگن پروتئین اینا مصرف کنین و تغذیه سالم داشته باشین اگه بعد سه الی شش ماه خوب نشد به پزشک پوست و مو مراجعه کنین
با افتخار ترک(آذری) هستم.یاشاسین ایرانین باشی آذربایجان🙂🫀داروسازی خوندم سوالی داشتین در خدمتم.(❌درخواست دوستی از هیچکسی پذیرفته نمیشود❌)
من چی بگم توو بیست و هفت سالگی از استرس کنکور کلی سفید شد موهام😕اگر راح حل جدید پیدا کردین به منم بگین اسید فولیک و ب ۱۲ من مصرف میکنم اصلا سفیدام کم نشده بازم جدید سفید میشه
فرقی نداره دوتایی که گفتم دوتاشم خوبن ببینین نمیشه که موها کلا مشکی بشن اینا صرفا رویه سفید شدن رو کند تر میکنن و تا حد معمول به رنگدانه کمک میکنن عوارض دار نیستن روزی یدونه فرقی نداره با غذا یا ناشتا خواهش میکنم انجام وظیفس