2777
2789
عنوان

کامران تفتی با فریبا نادری

566 بازدید | 22 پست

راسته قبلا با هم بودن؟ فردین گفت

غم که گذشت دگر از او سخن مگو/نه تو میمانی و نه اندوه  و نه هیچ یک از مردم این آبادی/زندگی نه یکبار، بلکه هر روز صبح اغاز میشود/از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم/در امتداد کوچه پس کوچه های زندگی نوای امید است که مرا میخواند/سرگردان در کافه های پاریس/کتاب شنل پاره رو بخونید

سطح دغدغه

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

فردین آدم درستی نیست، از کسی که دهنش رو بی پروا باز میکنه بدم میاد عاقبت خوبی نداره حالا ببین. 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سطح دغدغه

کسی اینجا هفت صبح پاشده برای استخدامی و زبان پیشرفته بخونه خانوم 

چه ربطی داره فقط ی جمله رو تکرار میکنی، به ذهنم رسید همین! 

غم که گذشت دگر از او سخن مگو/نه تو میمانی و نه اندوه  و نه هیچ یک از مردم این آبادی/زندگی نه یکبار، بلکه هر روز صبح اغاز میشود/از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم/در امتداد کوچه پس کوچه های زندگی نوای امید است که مرا میخواند/سرگردان در کافه های پاریس/کتاب شنل پاره رو بخونید

فردین آدم درستی نیست، از کسی که دهنش رو بی پروا باز میکنه بدم میاد عاقبت خوبی نداره حالا ببین.

همینجوری برام سوال شد گفتم راسته یا دروغ

کسی اینجا هفت صبح پاشده برای استخدامی و زبان پیشرفته بخونه خانوم چه ربطی داره فقط ی جمله رو تکرار می ...

فردین چرت زیاد میگه 

با همین چرت گفتن ها هم دو نفر بیگناه تا حالا خودکشی کردند 

عبرت نگرفته هنوز

همینجوری برام سوال شد گفتم راسته یا دروغ

شاید یه بخشی از حرفاش راست باشه اما فکر نکنم همه رو راست بگه، 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
کسی اینجا هفت صبح پاشده برای استخدامی و زبان پیشرفته بخونه خانوم چه ربطی داره فقط ی جمله رو تکرار می ...

به ذهنت رسید ابرو ببری؟؟ شاید افراد اینجا نشنیده باشن دوتا ادم سرشناسن بابا بی خیال زیاد چرتوپرت میکه خودش بدجور اشتباهیه

بابا این بازیگرا همشون با همشونن ول کنید

خودشون هم تایید میکنن نمیدونم نی نی سایتیا دنبال چین😂