2777
2789

سلام 

من از یه پسری داخل دانشگاه اس خوشم میاد همکلاسیمه 

بعد دوستش بهش گفته این ازت خوشش میاد چون دوستش و دوستم باهم حرف میزنن و بالاخره پسره فهمیده حسمو

این یه سری نشونه ها داره میگم بعد بهم بگید حسش چیه چون دارم دیوونه میشم نمیتونم درس بخونم 

اولا ما اصلا بهم سلامم نمیدیم😂

سر کلاس ادبیات پشت من نشسته بود من برگشتم ک یکی دیگرو ببینم اوت تا دید من برگشتم ب سمتش سریع چشاش برد رو کتاب 

یه روز دیگم سر امتحان ک بعد اومدم من بیرون تا منو دید سریع ب زمین نگا کرد و هی برمی‌گشت ک منو ببینه ۵ بار برگشت من فقط یه بار برگشتم نگا کردیم همو از دور چشم تو چشم شدیم بعد من از خجالتم دیگ نتونستم برگردم 

بعد دوباره یه سری بهش پیام دادم گروه یه درسیو میخاستم بعد از اونجا منو سیو کرده پاکمم نمیکنه 

همش داره عکساشو میزاره پروفایلش 

چیزای دیگم هست ک یادم نمیاد الان 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه اینجوری میگید ک پس خوشش میاد🫠😂اما تا کی خجالت

کم کم کم کم 😜😁

مث این رمانا 

طی یک سری اتفاقات و چش تو چشم ها اوکی میشه 

البته اگه دیر بهم اعتراف کنید شاید دیگه اونجوری که هر دو می‌خواید نشه ...

مثلاً شاید غرورش بهش اجازه نده اعتراف کنه و...

باید یک کاری کنید هر دوتون که حستونو بهم انتقال بدین 😁😊😜

خود خزانیم و دم از شوق بهاران می‌زنیم 🥲💔

اسی جان ول کن این چیزارو بچسب به درس و دانشگات جفتتون سنتون کمه و این حسا کاملا طبیعیه ولی نباید بهش دامن بزنی و خودتو درگیرش کنی جوونیتو بکن زوده فعلا برا اینکارا 

دروود بر شما🌹🌹 معنی کاربریم یعنی آرام و آرام بخش       از سال ۹۹ کاربری داشتم تا الان دو بار لغو کاربری شدم 😉     باورد دارم سال آینده به هدفم رسیدم ،، با قدرت ✌️💪💪

😁😁🤗

چجوری بگم ..

اوممم مثلاً همین چیزایی که گفتی 

یا از نگاه حرکات اخلاق و.. اینا همش می‌تونه ی دلیل برای انتقال حس باشه اما نه جوری که جلف به نظر بیاد و خارج از اخلاق و رفتار یک دختر باشه . 

خیلییی چیزا هست واسه امتحان اینکه بدونی اونم بهت حس داره یا نه ..

مثلاً به همین دوستت بگو که یک خواستگار برام اومده به احتمال زیاد قبول کنم اگه اینجور که میگیم باشه و دوستت بره به همون پسره بگه اون هم بهش میگه و...

و تو تو این مدت اخلاق و رفتارش رو ببین 

مثلاً ببین چه تغییر می‌کنه و..

خود خزانیم و دم از شوق بهاران می‌زنیم 🥲💔

اسی جان ول کن این چیزارو بچسب به درس و دانشگات جفتتون سنتون کمه و این حسا کاملا طبیعیه ولی نباید بهش ...

اره درسته اما انقد فکر کردم خل شدم مرتیکه خب حسی داری بیا بگو مسخره ام مگه من