2777
2789

پودر اپل...قرص گین آپ... پودرگین آپ... کپسول شالیز... 

از سال 99تا امسال من اینارو میخوردم هفت هشت کیلو میومدم بالا بعدقطع دوباره برمیگشت وزنم😭علاوه براین تررررر زده شد به صورتم همش جوش کبدآدمو داغون میکنن

الانم قدم160وزنم45 لاغربودن هم حدی داره ازهرطرف صاف🤦🏻‍♀️خواهشا بگیدچه کارکردین ک وزنتون اومده بالاوبرگشت نداشته 

شما خیلی خوبی

من با ۱۷۶ قد ۵۰ کیلوام😂😂😂

من رسیورس جونیور میخورم طبیعی وزن میگیرم کم کم

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گلم اشتهات چطور هس؟؟ من اشتهام کم بود، اما آخر شبها تخمه خوردم و عرض چهار ماه کلی چاق شدم بدون برگشت، بعد کم کم اشتهام هم باز شدو غذا خیلی کم میخوردم، نسبت به قبل بهتر شد اشتهام، درسته بازم پرخور نیستم اما اشتهام بد نیس 

وزن گیری که خیلی راحته. بعد صبونه میان وعده نون خامه ای بزن. ظهر چلو کباب چرب و چیلی. عصر بستنی شیر ...

اتفاقا خیلی هم سخت هس، برا ماها که اشتها نداریم، انگار فحش میدن وقتی میگن بخوری چاق میشی، البته اشتهام الان بهتر شده، ولی 15 سال تمام با بی اشتهایی و لاغری سپری کردم