2777
2789

روز تولدم جلو همه خانوادم سوپرایزم کرد گل و کیک ۵ تومن پول تو پاکت گذاشت داد بهم بد منم کیف کردم خانوادمم ی مقداری بهم کادو دادن هنوز ی هفته نیست از تولدم گذشته گفت اون پول رو بیار قسط خونه رو بدم اوکی پول رو میخاست پس بگیره حداقل ی شالی ی هدیه واقعی ک میتونست برام بخره اعصابم ب هم ریخته در حقیقت دلم گرفته اصلآ حوصلشو ندارم دلم نمیخاد ببینمش اما وقتی هم ک نیست صداشو نمیشنوم حالم بد از طرفی دیگه خریدای خونه رو یکی در میون میکنه کارای ک وظیفشه انجام نمیده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم شاید دستش خالیه نمیتونه خرید کنه

اگه دستش خالیه چجوری خرج خانوادش میکنه چجوری هرروز صبح با کارگرش میرن کله پزی رفته بودیم لباس بخریم فدو دست لباس واسه کارگرش خرید

اگه دستش خالیه چجوری خرج خانوادش میکنه چجوری هرروز صبح با کارگرش میرن کله پزی رفته بودیم لباس بخریم ...

من با شوهرم سفت وسخت قهر کنم منت کشی کنه آشتی نکنم برا خونه خرید نمیکنه. که مجبور بشم بگم فلان چیز رو بخر 

شاید همسر شما هم همین ترفند رو میزنه اما درباره ی خرید اگر واقعا شرایط مالی همسرت اوکی هست شما هم موقع خرید خیلی به خودت سخت نگیر 

لطفا مخالفا ریپلای نکنن این سایت برای عموم نظرها ازاده 
خب حداقل میتونست واسم ی چیز کوچولو بخره

والاخواهرجان شوهرمنم همینه عقلشون نمیکشه که یه چیزی بخرن یادگاری بمونه یه شال هم بگیرن خوبه مثلاشوهرخواهرم براخواهرشال خریدبایه ذوقی دادبهش خواهرم گفت این چیه خریدی رفت عوض کرد

ولی به آدمی مثل من شوهرم بهم پول میده برای تولداینامثلا3,4میزنه میگه یه چی بخربراخودت ومن اون حس تولدی بهن دست نمیده براهمین خودم میرم هدیه میخرم که یادگاری بمونه که بگم مثلاماله فلان تولدبود

ولی بازمیگم کاش خودش میخریدوسوپرایزمیکردنه اینکه پول بده که یاخرج روزمره بشه یاخرج فلان و...