2789
عنوان

جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 1021 بازدید | 90 پست
شاید مننتظر بوده شما به خودش زنگ بزنیولی درکل دیگه بیخیال صداشم درنیار ولش کندیگه هم دعواشون نکنید ج ...

اره منم گفتم ولی دیگه شوهرم زنگ زده بود وظیفه اون بود بهم زنگ بزنه بگه وسیله چیزی میخوای بردارم نه من

اخه بنظرم ادم خیلی بهش برمیخوره حالا ب خاطرش شوهرش رفته یا هرچیزی، تقصییر شوهرس اقا سر خود زورکی خوب ...

آره اما میشه از این اتفاقا یه تجربه داشت،اجازه نداد باز تکرار بشه،زندگی همینه سختش نکنیم.

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره منم گفتم ولی دیگه شوهرم زنگ زده بود وظیفه اون بود بهم زنگ بزنه بگه وسیله چیزی میخوای بردارم نه م ...

باید اینجا خیلی سیایت به خرج میدادی و خودت رو جلو همسرت خوبه نشون میدادی

میگفتی نیومدن که نیومدن بهتره اصلا خودمون بیشتر کیف میکنیم 

می‌دونم هزینه کردید اذیت شدید ولی ارزشش رو ندارند دعوا کنید 

بخدااا زهرمارمون شد انقد حالم بد شد تازه به جاریمم پیام داده بودم که ما اومدیم شمام بیایین بعد پیام ...

کار شوهرت بد بوده و کار اونا بدتر

اکانت منو یه خانوم دیگه باهم جابه جا شد!لطفا آقایون سایت درخواست ندن🎀

بخدااا زهرمارمون شد انقد حالم بد شد تازه به جاریمم پیام داده بودم که ما اومدیم شمام بیایین بعد پیام ...

چون از قبل هماهنگ شده بوده حداقل به مغذرت خواهی میکردبهتر بود 

منم تو اینجور مواقع هی میخام راجب همین موضوع که اره دیدب نیومدن دیدی اینجوری شد اینا اصلا کلا این مدلین و عنقد این حرفارو میزنم تا دعوا میشه اصلا دست خودم نیست 🙂