adssas مدیر عضویت: 1403/01/14 تعداد پست: 370 عنوان جاریم | مشاهده متن کامل بحث + 1026 بازدید | 90 پست سلام خانما انقد عصابم خورده دارم سکته میکنم امروز شوهرم زنگ زد گفت با برادر شوهرم اینا شام دعوتشون کنم بریم بیرون من زیاد راضی نبودم ولی گفتم باشه زنگ زد به برادر شوهرم گفت اونم گفت بزار برم خونه بهت خبر میدم بعدش خودش زنگ زد گفت میاییم ما هم بلند شدیم رفتیم وسیله اینام بردیم بعدش زنگ زدیم گوششیون خاموش بود بعد شوهرم پیام داد گفت ما پارکیم شمام بیایین برادر شوهرم پیام داده میگه بچه ها خوابیدن بعدا میاییم حتی زنگم نزده توروخداا شنا بگین جای من بودین چیکار مبکردین منم با شوهرم دعوام شد زهرمارمون شد 1404/04/26 | 01:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
adssas مدیر استارتر عضویت: 1403/01/14 تعداد پست: 370 شاید مننتظر بوده شما به خودش زنگ بزنیولی درکل دیگه بیخیال صداشم درنیار ولش کندیگه هم دعواشون نکنید ج ... اره منم گفتم ولی دیگه شوهرم زنگ زده بود وظیفه اون بود بهم زنگ بزنه بگه وسیله چیزی میخوای بردارم نه من
شآدلی عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 4163 اخه بنظرم ادم خیلی بهش برمیخوره حالا ب خاطرش شوهرش رفته یا هرچیزی، تقصییر شوهرس اقا سر خود زورکی خوب ... آره اما میشه از این اتفاقا یه تجربه داشت،اجازه نداد باز تکرار بشه،زندگی همینه سختش نکنیم. «تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده میماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.
adssas مدیر استارتر عضویت: 1403/01/14 تعداد پست: 370 شاید اتفاقی بینشون افتاده که نتونستن بیان شوهر شما که قصد بدی نداشته چرا الکی دعوا گرفتید آخه خب اتفاقم بیوفته نمی تونسن زنگ بزنن بگن
نام_مستعار_زهرا عضویت: 1403/02/06 تعداد پست: 3171 اره منم گفتم ولی دیگه شوهرم زنگ زده بود وظیفه اون بود بهم زنگ بزنه بگه وسیله چیزی میخوای بردارم نه م ... باید اینجا خیلی سیایت به خرج میدادی و خودت رو جلو همسرت خوبه نشون میدادیمیگفتی نیومدن که نیومدن بهتره اصلا خودمون بیشتر کیف میکنیم میدونم هزینه کردید اذیت شدید ولی ارزشش رو ندارند دعوا کنید
adssas مدیر استارتر عضویت: 1403/01/14 تعداد پست: 370 حق داشتی بخدااا زهرمارمون شد انقد حالم بد شد تازه به جاریمم پیام داده بودم که ما اومدیم شمام بیایین بعد پیام داده بچه ها خوابن ما نمیاییم
نیل۷۸ عضویت: 1398/07/24 تعداد پست: 14703 بخدااا زهرمارمون شد انقد حالم بد شد تازه به جاریمم پیام داده بودم که ما اومدیم شمام بیایین بعد پیام ... کار شوهرت بد بوده و کار اونا بدتر اکانت منو یه خانوم دیگه باهم جابه جا شد!لطفا آقایون سایت درخواست ندن🎀
adssas مدیر استارتر عضویت: 1403/01/14 تعداد پست: 370 باید اینجا خیلی سیایت به خرج میدادی و خودت رو جلو همسرت خوبه نشون میدادیمیگفتی نیومدن که نیومدن بهتر ... اره درسته ولی انقد حالم بد شد نتونسم
helia68 عضویت: 1404/04/26 تعداد پست: 32 بخدااا زهرمارمون شد انقد حالم بد شد تازه به جاریمم پیام داده بودم که ما اومدیم شمام بیایین بعد پیام ... چون از قبل هماهنگ شده بوده حداقل به مغذرت خواهی میکردبهتر بود
helia68 عضویت: 1404/04/26 تعداد پست: 32 منم تو اینجور مواقع هی میخام راجب همین موضوع که اره دیدب نیومدن دیدی اینجوری شد اینا اصلا کلا این مدلین و عنقد این حرفارو میزنم تا دعوا میشه اصلا دست خودم نیست 🙂
adssas مدیر استارتر عضویت: 1403/01/14 تعداد پست: 370 تقصیر شوهرت نبوده ک با اون بنده خدا دعوا کردی چرا من گفتم دعوتشون نکن گوش نکرد
adssas مدیر استارتر عضویت: 1403/01/14 تعداد پست: 370 چون از قبل هماهنگ شده بوده حداقل به مغذرت خواهی میکردبهتر بود اره دقیقا منم حرفم همین بود اصلا زنگ نزدن نه خودش نه زنش