2777
2789
عنوان

دکتر هیز

| مشاهده متن کامل بحث + 1872 بازدید | 35 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه زایمان من بی حسی که زدن پارچه سبز کشیدن جلوم قشنگ حس میکردم پایین پام دانشجوهای دختر و پسر بودن ...

وای ...سزارین بود ؟؟؟ 

خیلی بده ....اینکه آدم نمیتونه کاری کنه بدتر ....

باز حد اقل بی هوش باشی متوجه نمیشی

اصلا دکتر بی حسی چرا زن نیست برای خانوما 

منم برای زایمانم دکتر بی حسی مرد بود نشسته بودم رو تخت لباس ها هستن که از پشت بند داره اونو باز کرد منم لخت بودم زد به کمرم آمپولو فکر کن با ک....ن لخت نشسته بودم رو تخت

وای ...سزارین بود ؟؟؟ خیلی بده ....اینکه آدم نمیتونه کاری کنه بدتر ....باز حد اقل بی هوش باشی متوجه ...

بله 

ببین بی حسی برای من یجوری بود اصلا انگار رو ابرام خالت گیجی داشتم فقط صداشونو متوجه میشدم

اصلا دکتر بی حسی چرا زن نیست برای خانوما منم برای زایمانم دکتر بی حسی مرد بود نشسته بودم رو تخت لباس ...

بابا من تجربه اونم دارم .... باز خیلی بهتر از اینه آدم پاهاش تو هوا باشه ...باز .....خاک به سرم ....

اگه دوست داشتی تعریف کن ...خیلی حس نا امنی بهم دادن

چندسال قبل مسموم شده بودم رفتم بیمارستان بردنم اورژانس روتخت بودم چهار دورو هم پرده کشیده بودن

ی دکتر نسبتا جوون اومد شیلنگ وصل کنه تو معدم بعد دستش گذاشت رو شکمم گفت درد داری منم گفتم ن یدفعه داشت دستش میکشید پایین با پا کوبیدم تو سینش دادو بیداد کردم شلنگو دراوردم گفتم این مردک هیز دکترِ یا ننگ جامه

دیگ مامانم خالم بقیه اومدن سمتمون عوضی میگفت من داشتم میپرسیدم درد دارن یان اشتباه برداشت کرده خانم

اما ابروشو بردم اخیش دلم خنک شد

خیلی از دوستامم تواین موقعیتا میگفتن نتونستیم کاری کنیم شاید منم اگ مامانم و خالم اونورتر اون سمت پرده نبودن نمیتونستم کاری کنم

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...