2777
2789
عنوان

دکتر هیز

1870 بازدید | 35 پست

چند وقت پیش یه جراحی داشتم . تو اتاق عمل از اون مدل تخت ها که پاتو بالا میزاری ( مخصوص معاینه زنان ) برام گذاشتن . بی حسی نخاعی بود . دکتر بی حسی مسن بود تقریبا و یه دکتر ( شایدم پرستار ) جوان مرد بود که باهام حرف می‌زد و حالت های عمومیم رو چک می‌کرد.  آمپول رو زدن و دراز کشیدم و شلوار بیمارستان رو دراوردن و همزمان از اون پارچه سبزها کشیدن جلوم ...هر چند ارتفاعش زیاد هم نبود . بتادین رو که ریختن رو بدنم سرمو برگردوندم که به متخصص بیهوشی بگم بی حس نشدم و حس کردم کاملا

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا یهو وایب فیلم پ‌ورن که دکتر مرد با بیمار زن رابطه داره رو گرفتم

خدا به خیر کنه

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

کاش این عملا رو برا خانما فقط دکترای خانم انجام بدن چ حس بدی گرفتم

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                   

دیدم مردک بی شعور داره پاهامو نگاه میکنه ....اون‌یکی مرد جونه هم خیلی اومده بود جلو و همش حس میکردم قدش از اون پارچه خیلی بلند تره و داره میبینه .....

خیلی حالم بد شد 

تو اون وضعیت خیلی احساس انزجار میکردم ...خیلی بی دفاع بودم 

لعنت بهشون 

چرا براشون عادی نمیشه 

دیدم مردک بی شعور داره پاهامو نگاه میکنه ....اون‌یکی مرد جونه هم خیلی اومده بود جلو و همش حس میکردم ...

کاملا متوجه هستم ک چ وضعیت دردناکی داشتی اون لحظه

منم ی تجربه بد داشتم اما ن ب این صورت

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                   

خدا نکنه ...من خیلی حالم بد شد بادهمین نگاه و اینکه نمیتونستم خودمو جمع و جور کنم

بهش فکر نکن عزیزم خداروشکر اتفاقی نیوفتاده

ذهنتو درگیر نکن

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!