2777
2789

اگه مثل بقیه تاپیکا بقیه حمله نکنن که جواب بقیه رو هم بدم بپرس

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
اگه مثل بقیه تاپیکا بقیه حمله نکنن که جواب بقبه رو هم بدم بپرس

حس م چیه ؟‌اونی ک باهاش حرف میزنم منظوزم 

چرا یهو سرد شده؟ دروغ گفته مشکلات دارم؟

کی کات میشه پس ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حس م چیه ؟‌اونی ک باهاش حرف میزنم منظوزم چرا یهو سرد شده؟ دروغ گفته مشکلات دارم؟کی کات میشه پس ؟

دوسش داری اونم تا خدی دوست داره ولی دچار یه دوگانگی شده و دودله

منتظره بهش ثابت کنی

مشکلاتی داره ولی خب دلیلش این نیست

باید باهاش حرف بزنی و ناراحتی و دلخوریتونو حل کنید

کات کردن یا نکردن به خودتون بستگی داره

اگه فکر میکنی آدمه اشتباهیه فراموشش کن

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
فردا پیام نمیده ؟اگه ن کی ؟

ممکنه بده ولی کوتاه و تک کلمه ای

ولی احتمال زیاد نده

دوسش داری اونم تا خدی دوست داره ولی دچار یه دوگانگی شده و دودلهمنتظره بهش ثابت کنیمشکلاتی داره ولی خ ...

میخوام حرف بزنم بهونه میاره واقعا ، میگه الان فلان الان فلان واین چیزا

میخوام حرف بزنم بهونه میاره واقعا ، میگه الان فلان الان فلان واین چیزا

پس سرد شده و یا دلش جای دیگه دیره

فرصت آخر رو بده و اگه بازم بهونه آورد بگذر آدمت نیست

واقعا حالم یده 🥲🤍ممنون جواب دادی

درک میکنم ولی بهت بگم خوب موقعه ای فهمیدی؟

فرض کن چند ماه یا چند سال دیگه بی حرف رهات میکرد

فراموشش کن و به وقتش آدم مناسبتو پیدا کن