2777
2789
عنوان

آز بتا منفی و بی بی چک های مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 45 پست
رفتم سونو گف کیست نداری فقط حجم رحم ات خیلی بزرگ شده

صبر کن بعضی وقتا آزمایش نشون نمی ده یکی از فامیلامون اینجوری شد رفت آمپول زدن پریود بشه بازم نشد رفت سونو نشون داد نزدیک سه ماه بود

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی عجیبه خودشم مدیکوره خیلیییی مثبته این هاله هم نیست قشنگ مثبته

نمی دونم خیلی کلافه ام تمام علائم بارداری رو هم دارم بغیر از حالت تهوع ۲ هفته ام از موعدم گذشته ولی سونو و آز منفیه 😔

دعام کنید یه خبر خوش بهم بدن 

آینده ای خواهم ساخت که گذشته ام در مقابلش زانو بزند....
نمی دونم خیلی کلافه ام تمام علائم بارداری رو هم دارم بغیر از حالت تهوع ۲ هفته ام از موعدم گذشته ولی ...

عکس آزمایشت رو هم بذار

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

صبر کن بعضی وقتا آزمایش نشون نمی ده یکی از فامیلامون اینجوری شد رفت آمپول زدن پریود بشه بازم نشد رفت ...

چند وقت بعدش ازمایشش مثبت شد ؟ 

عجب من بودم صبر میکردم به نظر من که شما بارداری قطعا و بی بی چک دذ این حد الکی خط نمیندازه با مارکای ...

نمیدونم منم فعلا کاری جز صبر کردم ازم برنمیاد ولی استرس میگیرم بی بی چک رو می بینم ذوق میکنم میرم آز میدم میخوره تو ذوقم خیلی کلافه ام