maman_aniya مدیر استارتر عضویت: 1397/04/11 تعداد پست: 896 عنوان آز بتا منفی و بی بی چک های مثبت 296 بازدید | 45 پست سلام دوستان من دو هفته اس که از وقت پریودم گذشته۳ بار بی بی چک زدم مثبت نشون داده ولی جواب آزمایشم منفیه 😔احتمالش هس باردار باشم ؟ احتمالش هس هر سه بار هم مثبت کاذب نشون بده ؟ اگه کسی تجربه ای داره لطفا بهم بگه ممنون آینده ای خواهم ساخت که گذشته ام در مقابلش زانو بزند.... 1404/04/26 | 00:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tarane_68 عضویت: 1402/03/19 تعداد پست: 4293 اگه جای معتبر ازمایش خون دادید ، پس به نتیجه اعتماد کنید 🌷 بر هر چه همی لرزی ، میدان که همان ارزی 🌱
maman_aniya مدیر استارتر عضویت: 1397/04/11 تعداد پست: 896 خط تبخیر بوده نه مثبت مگه میشه ؟ بعد ۵ دقیقه خط دوم رو بی بی چک ظاهر میشه 😔 آینده ای خواهم ساخت که گذشته ام در مقابلش زانو بزند....
نداميباشم عضویت: 1401/11/12 تعداد پست: 2662 اگه بلافاصله مثبت میشن و خط مثبت صورتیه بارداریآزمایشتم تیتر بتا بده نه فقط آزمایش بتا حتما تیتر باشه آي ام تعليقي🙃كاربر ٩٦
maman_aniya مدیر استارتر عضویت: 1397/04/11 تعداد پست: 896 اگه جای معتبر ازمایش خون دادید ، پس به نتیجه اعتماد کنید 🌷 آره جای معتبری هستش ولی چرا پس پریود نمیشم ؟ آینده ای خواهم ساخت که گذشته ام در مقابلش زانو بزند....
maman_aniya مدیر استارتر عضویت: 1397/04/11 تعداد پست: 896 عکس بی بی چک بده تابگم مثبتی یانه آینده ای خواهم ساخت که گذشته ام در مقابلش زانو بزند....
دخترآباااان عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 11281 مگه میشه ؟ بعد ۵ دقیقه خط دوم رو بی بی چک ظاهر میشه 😔 عکسشو بفرست شاید کیست داری من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️
maman_aniya مدیر استارتر عضویت: 1397/04/11 تعداد پست: 896 عکس بیبی چکتو میزاری؟ گذاشتم بی بی چکام هر بار مثبت میشه ولی آز منفی میشه آخه مگه میشه ؟ سونو هم رفتم گفتن چیزی قابل رویت نیس آینده ای خواهم ساخت که گذشته ام در مقابلش زانو بزند....
nastaraaaaaan عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 4059 گذاشتم بی بی چکام هر بار مثبت میشه ولی آز منفی میشه آخه مگه میشه ؟ سونو هم رفتم گفتن چیزی قابل رویت ... خیلی عجیبه خودشم مدیکوره خیلیییی مثبته این هاله هم نیست قشنگ مثبته
maman_aniya مدیر استارتر عضویت: 1397/04/11 تعداد پست: 896 عکسشو بفرست شاید کیست داری رفتم سونو گف کیست نداری فقط حجم رحم ات خیلی بزرگ شده آینده ای خواهم ساخت که گذشته ام در مقابلش زانو بزند....
nastaraaaaaan عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 4059 گذاشتم بی بی چکام هر بار مثبت میشه ولی آز منفی میشه آخه مگه میشه ؟ سونو هم رفتم گفتن چیزی قابل رویت ... خیلی عجیبه خودشم مدیکوره خیلیییی مثبته این هاله هم نیست قشنگ مثبته