2777
2789
عنوان

روم نمیشه عینک آفتابی بزنم😑😐

189 بازدید | 6 پست

من نوجوان که بودم یه کلکسیون از عینکهای مختلف و مدل به مدل داشتم و استفاده می‌کردم هر بار.

جو اون دوران یه روز منو دچار کرد و همه رو بخشیدم به اطرافیان.

حالا بعد از سالها خوشم اومد یه عینک خزیدم،ولی روم نمیشه بیرون ک میرم بزنم😑نمیدونم چرا

احساس میکنم یه طوری میشم

کاری هست بکنم ?

دل تو جنس یه الماس☺️💎ارزشت بیشتر از اینهاست👑💍💄❤️زمانه بر سر جنگ است یا علی مددی🇮🇷کشورم رو به هیچ مادر به خطایی نمیدم🇮🇷❤️فاطیما❤ذهن انسانی همیشه از تغییر های بزرگ و ناگهانی میترسد!اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)

من نزنم خجالت میکشم 😂

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عینک برای استفاده کردنه دیگه خجالت نداره

هرچند خودمم خیلی استفاده نمیکنم چون حس میکنم جلو دیدمو میگیره بخاطر تیره بودنش😂

فقط 32 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر کسی امروز پول نداشت ممکنه فردا داشته باشه، ولی اگر کسی امروز شرف نداشت، مطمئن باش فردا هم نداره.

من بدون عینک آفتابی نمیتونم اصلا

تابستون زمستونم نداره

گاها از پسرا تیکه میشنوم ولی به انتهای ستون فقراتم...

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||