2777
2789
عنوان

مسواک میزنید

495 بازدید | 46 پست

چند بار در روز مسواک میزنید ؟من خودم هر شب قبل خواب میزنم روزاهم اگ چیزی بخورم ک خیلی چسبنده یا شیرین باشه میرنم با این حال بیشتر دندونان پر شده اس یه عصب کشی و یکیم ایملنت دارم خیلی از دندونام نا امیدم حس میکنم جنسشون اشغاله ...یا اینکه من کم مسواک میزنم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوبار یبار ساده یبار با خمیر بعدشم آبنمک

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

منم دقیقا مثل شمام.شوهرم یکی دوساله به تیعیت از یه دندون پزشک خمیر دندون نمیزنه ولی ذندوناش از من بهتره.

پیامبر فرمودند: اولاد خود را زیاد کنید ،من فردای قیامت به کثرت شما بر سایر امت ها افتخار میکنم.

بابا بزرگم هیچ وقت  مسواک نزده 

دندواش زرده ولی هیچ وقت دندون پزشک نرفته .

یه فکت هست میگن خمیر دندونا در راستای خراب کردن دندونا ساخته شد از اونجایی که دندونپزشکا نیاز به بیمار داشتن 

شیرینی موجود در خمیر دندون خودش باعث خرابی دندان میشه 

الله اعلم 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

من چی بگم 30 سالمم نشده

همه دندونام پوسیده و خراب 

تو فکر دندون مصنوعی ام تا چندماه اینده باید بکشم همه رو

مسواکم میزدم

جنس دندونام بد بود

زایمان کردم کلا خراب شدن

خدای مهربونم❤️توکل از من🙂معجزه ازتو 🥰 دوستان نگاهتون افتاد به امضام برام دعا کنین 🙏🌷 اللهم عجل لولیک الفرج 💚