2777
2789
عنوان

مسواک میزنید

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 46 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای بابا منو ببینی چی میگیدهانمو نمیتونم بازکنم حتی جلو شوهرمدندون عقبیام کلا ریختهجلوییا هاهم درحال ...

ن من به اون مرحله نرسیدن بیشترشونو پر کردم فقط یکیش از دست رفت ک اونم بخاطر بچگی و ترس از دندون پزشک بود الان ایمپلنتش کردم

جرم گیری خوبه؟دندونو حساس نمیکنه؟

خیلی وقته ازوقتی نخ میکشم اصلا دندونم جرم نگرفته حدود چارپنج سالی میشه...

جرم یه تیکه های سیاهیه مث سیمان میچسبه پشت دندون   اره جرم گیزی پاکش میکنه 

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

ن من به اون مرحله نرسیدن بیشترشونو پر کردم فقط یکیش از دست رفت ک اونم بخاطر بچگی و ترس از دندون پزشک ...

من الان 8تا دندون کشیدم تابحال

بقیشم رو به موت ان🤒🤒

خدای مهربونم❤️توکل از من🙂معجزه ازتو 🥰 دوستان نگاهتون افتاد به امضام برام دعا کنین 🙏🌷 اللهم عجل لولیک الفرج 💚

شاید درست مسواک نمیزنی. نخ دندون هم باید بزنی. البته اون هم باید درست استفاده بشه وگرنه تاثیر نداره. ...

ن مسواکمو درست میزنم ولی نخ استفاده نمیکنم خیل برام کار غذاب اوریه😬

انشالله درستش میکنی دندون چیزی نیس ک جایگزین نشه دیگ وقتی جنس دندون بد باشه چاره چیه

اره دیگه ازبس دندون دندون کردم بچه هامم خسته شدن میگن برو بکش مصنوعی بذار مثل ننه(مادرمو میگن ننه )

خدای مهربونم❤️توکل از من🙂معجزه ازتو 🥰 دوستان نگاهتون افتاد به امضام برام دعا کنین 🙏🌷 اللهم عجل لولیک الفرج 💚

من بعد صبحانه بعد ناهار و شام ی مسواک بین دندونی دارم میکشم به خاطر ارتودنسی دندونم

من یه مدت تو فکر ارتودنسی بودم دندونام خوبن فقط دو تا دندون جلوییم یکم رو همه ولی با این وضعیت دندوناب گچی ک دارم و اینکه بیشترشون پر کردس حس میکنم ارتودنسی بیاد روشون بدتر میپوکن