2777
2789
عنوان

خانوما من چیکار کنم لطفا بیاید

90 بازدید | 11 پست

من تو دوران عقدم مشکلاتی با شوهرم دارم و شرط گذاشت ک می‌دونم پرش کردن مخصوصا مادرش چون من شهرستان بودم و اون تهران می‌گفت تو منو ول کردی و چون ما تهران هم خونه داریم درخواست طلاق داد  و لجو لجبازی می‌کنه باهام و هیجوره نمیاد باهم حرف بزنیم من دوسندارم طلاق شه بنظرتون برم در خونه مامانش بده زشته  چون من دیگ قید غرور اینارو زدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

می‌دونم هیچ فایده ای ندارد اما منم حس میکنم مقصرم تو این دعواها این رابطه

مقصر نیستی اگرم باشی باید بجای درخواست طلاق باهات جرف میزد دیگ طلا رو گم کردی مگ از قصد گم کردی؟

🫂🙂سردرگم در هیاهو

ن سر یه موضوعی بود سر طلا بود من طلاهای ک خریده بود برام گم کردم اونم رفت درخواست داد

احتمالا فکرکرده قایمشون کردی یا مثلا باهاشون یه کاری کردی باید باهاش صحبت میکردی مطمینش میکردی که گم شده

احتمالا فکرکرده قایمشون کردی یا مثلا باهاشون یه کاری کردی باید باهاش صحبت میکردی مطمینش میکردی که گم ...

اصلا مهلت حرف زدن  نذاشت باهام سریع قطع کرد فک می‌کنه فروختمشون دادم به خانوادم  خلاصه رفت درخواست طلاق داد بعد درخواست یهو شرط گذاشت بدون عروسی بدون خونه بیا پیش مادرم  منم گفتم نمی‌دونم حداقل یک مهمونی با  یک اتاق تو حیاط مامانت باز مادرش قبول نمیکنه این شرایط برای من اینجور مهیا کنه