2777
2789
عنوان

کنکوریای عزیزم

107 بازدید | 6 پست

با آرامش برید سر جلسه و به خدا توکل کنید♥️

بهترین ها سهم شما و زندگی‌هاتون باشه عزیزای‌ دلم🥲🫂

دانشجوی روان‌شناسی ✨️مشاورهٔ کنکور انسانی. جهت مشاوره درخواست بدید تا باهم تبادل نظر کنیم❤️

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

گلم یه سوال راسته این مشاور کنکورا بدترین رتبه رو مجاز و پذیرش دانسکاه میکنن؟یکی تو تل هست ادرس سایت سنجش و رهگیری و همه چی طرفو مبده مبکه استعلام بگیرین من با بدترین رتبه و تراز قبولی دادم با انتخاب رسته درست

.

انشالله تاپیکااای قبولیو میزنین 🌱🌱منم با شما تاپیکمو میزنم✨️

ان‌شاءالله🥹✨️

دانشجوی روان‌شناسی ✨️مشاورهٔ کنکور انسانی. جهت مشاوره درخواست بدید تا باهم تبادل نظر کنیم❤️

گلم یه سوال راسته این مشاور کنکورا بدترین رتبه رو مجاز و پذیرش دانسکاه میکنن؟یکی تو تل هست ادرس سایت ...

سلام 

انتخاب رشته تحقیق زیاد می‌خواد اما نهایتا خودتم میتونی انجام بدی. خیلی از موسسات از بی‌اطلاعی و هیجانات بچه‌ها سواستفاده می‌کنن با این حرفاشون‌. مشاور که نمی‌تونه معجزه کنه؛ فقط کد رشته هایی رو می‌زنه که دانش‌اموز فکر نمیکنه به اون رشته و اون دانشگاه. مثلا فلان رشتهٔ دانشگاه پیام نور و.... یا مثلا رشته های غیر انتفاعی و همینا. اصلا کار خاصی نمی‌کنن.صرفا کد رشته های زیادی وارد می‌کنن تا دانش‌اموز حتما یه‌جا قبول بشه و مردود نشه.

از این موسسات‌ دوری کنید، حمایتشون‌ نکنید تا تموم بشن🥲همینا مافیاهای‌ کنکورن...