2777
2789
عنوان

کنکوریای عزیزم

94 بازدید | 6 پست

با آرامش برید سر جلسه و به خدا توکل کنید♥️

بهترین ها سهم شما و زندگی‌هاتون باشه عزیزای‌ دلم🥲🫂

دانشجوی روان‌شناسی ✨️مشاورهٔ کنکور انسانی. جهت مشاوره درخواست بدید تا باهم تبادل نظر کنیم❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله تاپیکااای قبولیو میزنین 🌱🌱

منم با شما تاپیکمو میزنم✨️

"درخودم پیروزی رامیبینم برای همین اصرار به بازی دارم🪽🤍" هرکسی لازم باشدمیماند؛تقلاچرا؟!🌬 پروف خودمم-🦋

گلم یه سوال راسته این مشاور کنکورا بدترین رتبه رو مجاز و پذیرش دانسکاه میکنن؟یکی تو تل هست ادرس سایت سنجش و رهگیری و همه چی طرفو مبده مبکه استعلام بگیرین من با بدترین رتبه و تراز قبولی دادم با انتخاب رسته درست

.

انشالله تاپیکااای قبولیو میزنین 🌱🌱منم با شما تاپیکمو میزنم✨️

ان‌شاءالله🥹✨️

دانشجوی روان‌شناسی ✨️مشاورهٔ کنکور انسانی. جهت مشاوره درخواست بدید تا باهم تبادل نظر کنیم❤️

گلم یه سوال راسته این مشاور کنکورا بدترین رتبه رو مجاز و پذیرش دانسکاه میکنن؟یکی تو تل هست ادرس سایت ...

سلام 

انتخاب رشته تحقیق زیاد می‌خواد اما نهایتا خودتم میتونی انجام بدی. خیلی از موسسات از بی‌اطلاعی و هیجانات بچه‌ها سواستفاده می‌کنن با این حرفاشون‌. مشاور که نمی‌تونه معجزه کنه؛ فقط کد رشته هایی رو می‌زنه که دانش‌اموز فکر نمیکنه به اون رشته و اون دانشگاه. مثلا فلان رشتهٔ دانشگاه پیام نور و.... یا مثلا رشته های غیر انتفاعی و همینا. اصلا کار خاصی نمی‌کنن.صرفا کد رشته های زیادی وارد می‌کنن تا دانش‌اموز حتما یه‌جا قبول بشه و مردود نشه.

از این موسسات‌ دوری کنید، حمایتشون‌ نکنید تا تموم بشن🥲همینا مافیاهای‌ کنکورن...

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز