2777
2789
عنوان

شوهرم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1537 بازدید | 95 پست

شما که اینقدر میترسی چرا خونه وزندگیت ول کردی اومدی آخه.میدون و واسشون بازگذاشتی وتازه به شوهرت الان ثابت کردی که حق با اونه.خانواده ی شوهرت الان آدم خوبه ی داستانن

چرا واسه اینکه تو دستشون پس زدی

ولی خانواده ی شوهر نیان کمک میگیم چرا نمیان وقتی میان میگیم چرا اومدن

اگه آدمای خوبی باشن خداخیرشون بده ولی خواهرشوهرم پیشم موند و اونقدر منت گذاشتن که دیگه راضی نشدم دیگه کارامو انجام بدن وبا درد وناراحتی کارامو انجام دادم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شما که اینقدر میترسی چرا خونه وزندگیت ول کردی اومدی آخه.میدون و واسشون بازگذاشتی وتازه به شوهرت الان ...

اگه میموند بخاطر مردکی که بچه خودشو میخواست سقط کنه سلامتیش به خطر میافتاد که چی اقا یه موقع حرفش ثابت نشه به نظرم شوهرش هر کاریم این کنه اخرش میگه اونا خوبن الان مهم ترین چیز سلامتیشه 

اگه آدمای خوبی باشن خداخیرشون بده ولی خواهرشوهرم پیشم موند و اونقدر منت گذاشتن که دیگه راضی نشدم دیگ ...

باز کاش میموندی خونه خودت شما که همسرتون اینقدر جو گیره.فوقش منت بزارن ولی هیچ کاری نمیکردی از خودشون کار میکشیدی

خواهرم میگه بمون منم تا خوب بشم میمونم بخاطر اینکه از بس استراحت نکردم اصلا بخیه هام خوب نشدن ولی شو ...

میشه تلفونتو کلا خاموش کنی که نه خبری از مادر شوهر باشه نه شوهر و نه خواهر شوهر . خاموش کن اونو بزار اعصابت راحت باشه . 

فرزند من به دنیا اومد .   خدایا شادی بچه دار شدن سهم همه ماست . تورو به عظمتت قسم  دامن همه منتظران رو سبز کن .   
چرا از یه همچین موجوداتی بچه دار میشین؟؟ چرااااا آخه ه ه ه چرااااااااااا؟؟؟؟؟؟ چون دختر بود میخواست ...

اگه میتونستم جدا میشدم ولی دیدم با جدا شدنم اونا خوشحال میشن وهدفشونم از همون اول این بود واز یطرف فامیلن ونمیشه اجبارا باهاش زندگی کردم ووقتی فهمید بچمون دختره دعوای اساسی راه انداخت البته مادرشوهرم باعثش بود واونقدر از دختر بد میگه که اونم بدش میاد

آخه بی منظور نیس رفتارشون اونا میخوان کم کم بچه رو ازم دور کنن تو این مدت اونقدر بلاها سرم آوردن که ...

دست بردار دختر خوب.

مثلا نوزاد را میخوان ازت دور کنن؟ که خودشون شیرش بدن؟ یا بچه ۳ ساله رو مثلا؟؟؟؟ یکم خوشبین تر باش که خودتم کمتر حرص و جوش بخوری اگرم حساسیت نشون بدی بدتر میکنن.

مثل شما کم نیستن خیلیا مثل شما هستن حتما ازشون یه چیزایی دیدی و بدبین شدی اما بدون اینا میگذره با صبر و حوصله همه چیز درست میشه.

خودتم میدونی حمایت شوهرتو نداری پس باید با خانوادش حداقل حفظ ظاهر کنی تا حمایتشون را داشته باشی.

باز کاش میموندی خونه خودت شما که همسرتون اینقدر جو گیره.فوقش منت بزارن ولی هیچ کاری نمیکردی از خودشو ...

شوهرم دوتا ظرف میشست وهمش غر میزد ک چقدر ظرف کثیف شده و...آخر سر گفتم خودم میشورم نمیخواد این همه غر بزنی حتی خواهرشوهرامم که میشستن طوری رفتار میکردن که انگار چ کار بزرگی کردن

چرا از یه همچین موجوداتی بچه دار میشین؟؟ چرااااا آخه ه ه ه چرااااااااااا؟؟؟؟؟؟ چون دختر بود میخواست ...

👍👍👍👍💟💟💟💟💟

من جهانم رو به لبخند تو مدیوووونننننمممممم😆😆😆
دست بردار دختر خوب. مثلا نوزاد را میخوان ازت دور کنن؟ که خودشون شیرش بدن؟ یا بچه ۳ ساله رو مثلا؟؟؟؟ ...

عزیزم بد بین نشدم دیگه شناختمشون وقتی حرف میزنن میدونم چی میگن آخه وقتی بارداربودم خواهرشوهرم یبار تعریف کرد که فلانی بچه دارشو و شوهرش بچشو گرفت و تا دوماه نذاشتن بچشو ببینه وآخر سر دختر التماسشونو کرد واومد سر خونه وزندگیش

بازم خدا پدرشونو بیامرزه که کارا رو حتی با منت انجام میدن

مادرشوهر من که اتمام حجت کرد :(من نمیتونم و انجام نمیدم و توخونه دخترمم نرفتم کاراشو بکنم خودش پاشد)

برو خواهر شوهراتو مهرکن روشون نماز بخون

خواهرم میگه بمون منم تا خوب بشم میمونم بخاطر اینکه از بس استراحت نکردم اصلا بخیه هام خوب نشدن ولی شو ...

عزيزم مردا اصلا براشون مهم نيست ..فعلا فقط به فكر خودت باش تا خوب خوب ميشي ..بعدا ميتوني با همسرت حرف بزني ..فعلا كاريش نداشته باش

بازم خدا پدرشونو بیامرزه که کارا رو حتی با منت انجام میدن مادرشوهر من که اتمام حجت کرد :(من نمیتونم ...

آخه وقتی خواهر یا مامانم میخواستن بمونن واونا نذاشتن وقیافه گرفتن و آخر سر با منت کاری انجام میدن تشکر داره؟