2777
2789
عنوان

شوهرم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1537 بازدید | 95 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا گریه؟؟

براشون پیغام دادم تو به محلیم چند ماهه باردارم یه بار یه سر نزدین یه بار یه غذا درست نکردین برام بفرستین شوهرم رفته بود خونشون باهاسون دعوا کرده بود اینارو گفته بود حالا از حونم چی می خواین 

بچه هام یعنی تمام دنیام😍😍😍
عزیزم فعلا خونه پدر مادرت بمون تا خوبه خوب شی ..با همسرت هم حرف نزن مطمین باش خودش میاد دنبالت ..فعل ...

خواهرم میگه بمون منم تا خوب بشم میمونم بخاطر اینکه از بس استراحت نکردم اصلا بخیه هام خوب نشدن ولی شوهرم اصلا درکم نمیکنه و میگه تو دروغ میگی

خوشبحال خودم مادرشوهرم انقد تنبله واسه ی دون دخترش نرفت شوهرم بهش میگفت برو بده زشته میگفت ولم کن خوشم نمیاد ازش😂 از من که لابد متنفره 😂😂😂😂😂

من دوبار عاشق شدم یکبار با دیدن لبخند یار بار دیگر لبخند تو فرزندم 😍 تو جانی و یارم جانانم

عجبا

خو چرا الان خودتو ناراحت میکنی؟ نه برا خودت خوبه نه برا دخمل بیخیال این چند روز بشو همه چیز درست میشه.

بخور و بخواب و به بچه برس که خدای نکرده طوریش نشه مثلا سرمابخوره یا گشنه بمونه

حالا عمه هم بگه دخترم مگه میخوردش؟؟؟ منم به بچه داداش و بچه خواهرم میگم پسر گلم کسی هم بهش برنخورده.

شما از دست همسرت ناراحتی بخاطر بی احترامی و بی توجهی. فعلا نادیده بگیر تا وقتی میری خونه خودت بعد حال شوهرتو بگیر تا دلت خنک شه.

اصلا جوابشو نده زنگ هم نزن بذا ببینه زن براش میمونه یا خونوادش

خواهراش اونقدر قربون وصدقه اش میرن وفدات شم میگن ک بنظرش من خیلی بدم واصلا دوسش ندارم وبا همه مشکلات وبی پولیاش کنار اومدم به من میگه تو کی با من ساختی 

خواهرم میگه بمون منم تا خوب بشم میمونم بخاطر اینکه از بس استراحت نکردم اصلا بخیه هام خوب نشدن ولی شو ...

پا نشی اصلا بمون عزیزم تا خوب شی خدا ازشون نگذره تو این وضع حرصت می دن

بچه هام یعنی تمام دنیام😍😍😍
عجبا خو چرا الان خودتو ناراحت میکنی؟ نه برا خودت خوبه نه برا دخمل بیخیال این چند روز بشو همه چیز در ...

آخه بی منظور نیس رفتارشون اونا میخوان کم کم بچه رو ازم دور کنن تو این مدت اونقدر بلاها سرم آوردن که به خوبیاشونم اعتماد ندارم ومیترسم

خواهراش اونقدر قربون وصدقه اش میرن وفدات شم میگن ک بنظرش من خیلی بدم واصلا دوسش ندارم وبا همه مشکلات ...

ببین کاملا مشخصه شوهرت خیلی جو گیره الان مامان و خواهراش دورشن پر و بال گرفته یه مدت اصلا بهش زنگ نزن تا جایی که میتونی هم جواب نده یکی در میون بده به مامانت بگه حالش خوب نبود و خونریزی کرد بردیمش سرم وصل کردیمو اینا و... تا حالیش بشه الان تنها نیس یه مدت تنها شه حساب کار دستش میاد ولشون کن کاش از اول میرفتی همونجا اعصابتم اروم بود بزار خودش دلش تنگ شه برا زن و بچش تنگم نمیشه ولش کن تو چرا خودتو اذیت میکنی قشنگ تا حالت خوب خوب نشده از جات تکون نخور بخدا دو روز دیگه به غلط کردن میافته ولش کن هیچیشونم نمیشه تویی که دوسال دیگه پیر میشی هزارتام مصیبت داری تا میتونی به خودت برس