2777
2789
عنوان

دیت عاشقانه درمطب سونوگرافی

252 بازدید | 13 پست

سلام خواهرم سونولوژیست هس کراش زده رو داداش دوستش و انقد با دوستش راحته که اینو گفته 

حالا داداشش کلیه درد داشت و دکتر براش سونو نوشته اینم گفته بیا بریم کلینیک دوستم

و به آبجیمم گفته تابلو نکن خوشت میاد بزار اومد بیرون کاریت نباشه من مخش میکنم و تو رو زنداداشم میکنم

پسره تا حالا ندیده آبجیمو

ولی آبجیم پسره رو تو اینستا دیده و ریلزاشو می بینه(روانشناسه) و کلی خوشش میاد ازشو واقعا عاشقش شده

حالا سوالش اینه خیلی آرایش کنه؟؟

چطور برخورد کنه

صمیمی یا خشک؟

تیپشم که مجبوره فرم باشه

چه کنه؟

واقعا براش مهمه و دوس داره پسره خوشش بیاد

نام کاربریم یهو شد سواستفاده نکنین لطفا🙃

اون آقا با کسی دوسته بنظرم

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به وصال معشوق برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، در تاریخ یازده آبان روزی بود که با دلتنگی ،نیمی از قلبم رو به خاک سپردیم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فرم بهتره که شیکه ارایش هم متعادل و نه خیلی خشک باشه که پسره زده بشه نه خیلی صمیمی چون با پسرا خیلی صمیمی بشی هوا برشون میداره و در ضمن اون باید از خداش باشه که دکتر می خوادش

چی بگم؟ از سختی هام که زیادن یا دل خوشی هام که ناچیزن

چه جالب

ان شاء الله خوشبخت شه خواهرت

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

از آبجیه بپرسه چجور دختری میپسنده یکی آرایش زیاد دوس داره یکی ساده دوس داره یکی از دختر گرم و بامحبت خوشش میاد یکی از مغرور

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین

ارایش ملایم داشته باشه.خودشو تابلو نکنه..مثل هر مریضی باهاش برخورد کنه فقط با خوده دوستش صمیمیت برقرار کنه

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

اون آقا با کسی دوسته بنظرم

نه با خواهرش اوکی یه

نمیدونم شایدم باشه اگ باشه ابجیم دیوونه میشه

چون بعد رفتن از اونجا قراره حرف پیش بکشه و بگه دوستم چطور بود و اینا

نه با خواهرش اوکی یهنمیدونم شایدم باشه اگ باشه ابجیم دیوونه میشهچون بعد رفتن از اونجا قراره حرف پیش ...

همچین پسری رو رو هوا میزنن بنظرم اون دوست دختر داره شاید ازدواجی نباشه 

اما تنها نبس و شاید خواهرشم فهمیده 

حالا ببین کی گفتم

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به وصال معشوق برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، در تاریخ یازده آبان روزی بود که با دلتنگی ،نیمی از قلبم رو به خاک سپردیم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘💔

همچین پسری رو رو هوا میزنن بنظرم اون دوست دختر داره شاید ازدواجی نباشه اما تنها نبس و شاید خواهرشم ف ...

والی خدا نکنه

نمیدونی به چه ذوقی پست هاشو نشونم میداد

خدایی پسره همه چی تمومه

خوش صحبت و خوش تیپ

والی خدا نکنهنمیدونی به چه ذوقی پست هاشو نشونم میدادخدایی پسره همه چی تمومهخوش صحبت و خوش تیپ

بنظرم  خواهرت خیلی مودب باشه 

و در عین حال خوش انرژی روانشناسا آدم شنا سن 

و خواهرت احساسی 

بنظرم منطقم در نظر بگیر 

پسر آدم معروریه و خشک و جدی کم حرف