2777
2789
عنوان

دانشگاه ها بازه یا تعطیل

203 بازدید | 15 پست

کاش زودتر دانشگاه ها باز بشه بتونم ببینمش.کاش حداقل میتونستم بفهمم زن داره یانه البته بعید میدونم متاهل باشه 

کاش حداقل اسمشو میدونستم(استاد حضور غیاب نمیکنه ک اسمشو بفهمم)😔😔💔💔

عاشق همکلاسیم شدم واقعا نمیدونم چیکارکنم ۵ ماهه دارم عذاب میکشم 

تا ازش صحبت میکنم اشکم میاد 

خدایا خودت یه کاری کن 😭😭😭

من واقعا دوسش دارم عاشق پاک بودنش و سر ب زیریش شدم 

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

اسمشم نمیدونییی نمیشناسیشش یه کراش سطحی زدی میگی عشق؟

عاشق رفتارش شدم 

نمیدونی چقدر مودب و ساکته ک 

نمیدونی چقدر سر ب زیر و سنگینه ک 

انقدر قشنگ لباس میپوشه 

لباس های لش و ضاب دار نمیپوشه 

خیلی خوبه 

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسمشم نمیدونییی نمیشناسیشش یه کراش سطحی زدی میگی عشق؟

حامد تو فیلم پدر و دیدی؟

همونطوریه💔🥺

عاشق رفتارش شدم نمیدونی چقدر مودب و ساکته ک نمیدونی چقدر سر ب زیر و سنگینه ک انقدر قشنگ لباس میپوشه ...

:/لش و اینا نمیپوشه جز عادات خوبه مثلا؟

خاهشا وقتی سلیقتون نمیپذیره به سلیقه بقیه توهین نکنید 

واقعا که 

:/لش و اینا نمیپوشه جز عادات خوبه مثلا؟خاهشا وقتی سلیقتون نمیپذیره به سلیقه بقیه توهین نکنید واقعا ک ...

آره پسرایی ک لش میپوشن باب سلیقه من نیس 

شوهر سابقم زیادی سوسول بود 

یه خاستگار داشتم اونم مثل همین پسرای لش و پاره پوره می‌پوشید 

پسرایی ک ریش زیر لب میزارن شلوار صاب دار تیشرت پرنگین 

ابرو برمیدارن گوشواره و گردنبند میندازن تتو دارن  سیگار میکشن ناخن بلند میکننجوراب کالج میپوشن شبشه ماشین ۸۰ درصد دودی میکنن ماشینشون سیستم دارن ب درد ازدواج نمیخورن 

فقط ب درد دوست پسر میخورن 

چون تجربه شو داشتم 

هم شوهر سابقم اینطوری بود هم چندتا خاستگار داشتم اونا هم همینطوری بودن 

درواقع اینجور آدما فقط ب فکر قر و فر خودشون هستن تا زن و زندگی

آره پسرایی ک لش میپوشن باب سلیقه من نیس شوهر سابقم زیادی سوسول بود یه خاستگار داشتم اونم مثل همین پس ...

ببین دوست عزیزم 

باب سلیقت نیستن اصلا اشکالی نداره تنوع برای راحتی انتخاب توست 

اما!

شوهر من لش پوشه گوشواره و گردنبند میندازه

ابرو هاشو خودشم برنداره خودم براش برمیدارم پشم الدین میرزا که نمیخوام😐

شیشه ماشین جفتمونم دودی

عزیزم درک میکنم که شما تجربه بدی داشتین 

اما قرار نیست همه یه شکل باشن که درسته؟

ببین دوست عزیزم باب سلیقت نیستن اصلا اشکالی نداره تنوع برای راحتی انتخاب توست اما!شوهر من لش پوشه گو ...

بله منم تا موقعی ک زنش بودم خودم ابرو هاشو برمی‌داشتم 

منم وقتی خاستگار واسم میومد گفتم همه ک مثل همسر سابقم نیستن ک 

اما دیدم واقعا مثل همسر،سابقم بودن 

والا ب جای،اینکه بیشتر بفکر زن و زندگی باشن تو فکر این بودن ک فردا موهاشون و چه رنگی کنن؟چه لباسی بپوشن؟ترمیم تتو کنن 

ناخن های بلندشون و سوهان بکشن.گردنبند متنوع بندازن و...

اما آدم خوب و بد همه جا هست همه بد نیستن 

اما اینجور پسرا ده سلیقه من نیست 

الان واقعا عاشق همکلاسیم شدم و نمیدونم چیکار کنم 

غرورم هم اجازه نمیده برم بهش پیشنهاد بدم 

فقط،فکرم درگیر شده 

دوست مشترک هم نداریم 

تاپیک آخرم رو ببین....

گرچه شرایط تو انگار خیلی بدتره

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

حامد تو فیلم پدر و دیدی؟همونطوریه💔🥺

اینجور آدما امکانش هست زود ازدواج کنن

منم تو دانشگاه یه بنده خدایی دیدم رفتارش عین کراش شما بود میدیدمش تپش قلب میگرفتم البته خداروشکر همکلاسی نبودیم وگرنه دیوونه میشدم

یه مدت غیر مستقیم تو نخش بودم. اتفاقی از همکلاسیش شنیدم که نامزد داره اما دوست نداره کسی بدونه تا زمانی همه چی قطعی بشه. حقیقتا ناراحت شدم از طرفیم نمیتونستم احساساتمو کنترل کنم

فقط از خود خدا خواستم مِهرشو از قلبم بندازه بیرون به طرز عجیبی این اتفاق افتاد ینی بعد ازینکه از خدا همین چیزی خواستم چندین بار با این پسره هم صحبت شدم هیچ حسی نسبت بهش نداشتم هییچی! کاملا خنثی بودم، درصورتیکه قبلا حتی یه کلمه ام حرف نزده بودیم اونجوری کشته مرده ش بودم.

:/لش و اینا نمیپوشه جز عادات خوبه مثلا؟خاهشا وقتی سلیقتون نمیپذیره به سلیقه بقیه توهین نکنید واقعا ک ...

گفت جز عادات خوبه؟

خب به چشمش اومده چرا اینجوری میگی

واقعا اصن توهینش کجا بود عجباا

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

اینجور آدما امکانش هست زود ازدواج کننمنم تو دانشگاه یه بنده خدایی دیدم رفتارش عین کراش شما بود میدید ...

از خدا میخام اگه قسمت هم دیگه ایم بیاد جلو و پیشنهاد بده😔💔

گفت جز عادات خوبه؟خب به چشمش اومده چرا اینجوری میگیواقعا اصن توهینش کجا بود عجباا

🙂

عزیزم توان قانع کردن  ندارم

کوتاه بگم که هم جوابتون رو داده باشم هم اذیت نشیم جفتمون 

زمانی که شریک احساسی شما،دوست صمیمی شما ،فردی از خانواده شما 

ویژگی داشته باشن که نرمال و طبیعی 

و کس دیگه این ویژگی رو به هر دلیلی نمیپذیره 

طبیعتاً وقتی اون ویژگی رو به بدی یاد کنه ناخودآگاه شما آزرده میشین 

درثانی…

اگه کسی مشکلی با حرف من داره 

خودش میتونه بازگو کنه 

بازم ممنون ✨